Fonnfjell Hotell selges

Foto: Melgerhuset Nylander
Lik og Del

(Foto: Melgerhuset Nylander)

Det ser ut som at Sveinung Skaathun selger seg ut av Meråker.

Geir Falck Andressen hos Meglerhuset Nylander har fått i oppdrag om å selge Fagerlia Fritidsenter AS, med tilhørende datterselskaper som inkluderer Fonnfjell Hotell. Hele pakken har fått en pris på 12 millioner kroner. I tillegg til kjøpesummen har selskapet registrert en gjeldspost på 6 millioner kroner som kjøper overtar. Dermed vil en totalpris bli 18.millioner kroner rundt regnet.

Faste Leieavtaler

Pr. idag er «Næringsbygget» kjent på folkemunne, der også hotellet er utleid til flere butikker og bedrifter med faste leieavtaler som sikrer en fast leieinntekt, som kjøper overtar.

Flere eiendommer

I tillegg til næringsbygget, selges også tomta der Fagerlia Kro var inkl campingen. I tillegg er det 2 bolighus i Gudå som inngår i salget.

Relatert

MX Sport åpner igjen

I dag står en gledes nyhet på facebook. Det skrives på den offentlige gruppen «Hva skjer i Meråker» at MX Sport nå åpnes igjen allerede i dag! Det er åpent 09.00-15.00. Det står videre at det skal ryddes i gammelt lager, så det vil være muligheter for å gjøre en ekstra god handel. Det er […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng