Kollisjon mellom traktor og personbil

Lik og Del

Politiet rykket Lørdag formiddag ut til en trafikkulykke ved E14, Meråkernæsstrøa. Det var en traktor og en personbil involvert.

– Politiet er på stedet og har vært i kontakt med de involverte på stedet. Det er ikke meldt om personskade, og ingen hadde behov for legetilsyn, opplyser Politiet på Twitter.

Vitner på stedet opplyser om at ulykken skal ha skjedd under en forbikjøring. Traktoren som var på vei østover, var på tur til å svinge av E14 da ulykken inntraff.

Personbilen var ikke kjørbar etter sammenstøtet, og bilberger ble rekvirert.

E14 skal nå være ryddet og full framkommelighet.

 

Relatert

MX Sport åpner igjen

I dag står en gledes nyhet på facebook. Det skrives på den offentlige gruppen «Hva skjer i Meråker» at MX Sport nå åpnes igjen allerede i dag! Det er åpent 09.00-15.00. Det står videre at det skal ryddes i gammelt lager, så det vil være muligheter for å gjøre en ekstra god handel. Det er […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng