Melding om tyveri hos Coop Extra

Lik og Del

(Foto: Wemunn Aabø, Politidirektoratet)
Politiet fikk Torsdag morgen melding om tyveri hos Coop Extra.

Stjal barberblad fra butikk

Det skal være stjålet barberblad fra butikken. Det skal være 2 personer.
Personene forsvant fra åstedet i en mørk, og med utenlandske skilter.

– Bilen har sannsynligvis kjørt østover og ut av landet. Tolletaten er varslet om tyveriet, sier Ulvin til Bladet.no

Relatert

Stenger sykehjemmet for besøk

Meråker Kommune har besluttet å stenge Meråker Sykehjem for besøkende fram til Mandag 9. November. Uavklart smittesituasjon ved Lian Stengingen kommer med bakgrunn fra smittesituasjonen ved Lian Trevare, der 1 ansatt onsdag formiddag fikk påvist Corona-smitte. Opplyser kommunen på sine hjemmesider. Gjelder ikke pasienter med terminalbehandling / lindrende behandling Besøksforbudet gjelder ikke for pårørende til […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng