Meråkers nye Frode Estil

Lik og Del

Moises Matos sjarmerte både publikum, seere og dommere under dagens semi-finale av Norske Talenter.

Moises hadde en flott oppvisning under kveldens semi-finale av Norske Talenter, men det rakk dessverre ikke til en finale plass denne gang. Men under dommerkritikken fikk Moises utrolig gode tilbakemeldinger.

Meråkers nye Frode Estil

– Du har samlet din verden fra Peru, på en ærlig og ekte måte uttalte dommer Mona Berntsen til Moises.
Bjarne Brøndbo påpeker at Meråker har Frode Estil, men at Meråker nå har Moises istedenfor. Og til slutt uttaler Brøndbo «Du hi laga sjøl, herre e et heilstøpt produkt, tusen takk»
Dommer Janne Formoe starter med å rose Moises engasjement, og at det var helt fantastisk nydelig og at han er bare helt rå.
Til slutt avslutter Mia Gundersen med å si at hun syntes det var vel gjennomført. Og at det var et smart valg å ta med deler av Norges kultur i fremføringen og at det var så vakkert.

Begynte å lage fløyter ved en tilfeldighet

– Du lager jo flytene selv, spør Programleder Solveig Kloppen.

Moises forklarer at han begynte ved en tilfeldighet.

– Min mor sendte meg opp på taket for å justere TV antennen, og på den tiden brukte vi bambus til det, og den var hul, jeg begynte å blåse i den, og da fikk jeg ideen til å lage fløyter,sier Moises til programleder Solveig Kloppen.

(Bilde: Faksimile Direktesending TV2.no)

Relatert

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng