Øker kostnadsrammen til 63 millioner for nytt skolebygg

Lik og Del

Rådmannen legger frem forslag om å øke kostnadsrammen for nytt skolebygg.

I tillegg utvider rådmannen kostnadsrammen for nytt skole bygg Meråker Skole fra 53 millioner kroner til 63 millioner: 60 millioner kroner til nytt skolebygg + 3 millioner kroner til oppgradering og utvikling av «Utomhusområdet». Rådmannen sier at det ikke ligger forslag til midler for ombygging eller oppgradering av eksisterende skolebygg ved Meråker Skole.

– Det er tatt høyde for en pris- og kostnadsjustering i forhold til eksisterende tallgrunnlag, begrunner Rådmannen forslaget til utvidelse av kostnadsrammen.
I tillegg er Rådmannen opptatt av å få på plass et fullverdig, framtidsretta og «smart» skolebygg ved Meråker Skole. Noe som koster litt mer en først antatt sier Fjørstad.

Dette er lagt inn i økonomiplanen for 2020 – 2021, og det nye skolebygget et stipulert til ca 2000 kvadratmeter.

Relatert

MX Sport åpner igjen

I dag står en gledes nyhet på facebook. Det skrives på den offentlige gruppen «Hva skjer i Meråker» at MX Sport nå åpnes igjen allerede i dag! Det er åpent 09.00-15.00. Det står videre at det skal ryddes i gammelt lager, så det vil være muligheter for å gjøre en ekstra god handel. Det er […]

Kollisjon mellom traktor og personbil

Politiet rykket Lørdag formiddag ut til en trafikkulykke ved E14, Meråkernæsstrøa. Det var en traktor og en personbil involvert. – Politiet er på stedet og har vært i kontakt med de involverte på stedet. Det er ikke meldt om personskade, og ingen hadde behov for legetilsyn, opplyser Politiet på Twitter. Vitner på stedet opplyser om […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng