Øker kostnadsrammen til 63 millioner for nytt skolebygg

Lik og Del

Rådmannen legger frem forslag om å øke kostnadsrammen for nytt skolebygg.

I tillegg utvider rådmannen kostnadsrammen for nytt skole bygg Meråker Skole fra 53 millioner kroner til 63 millioner: 60 millioner kroner til nytt skolebygg + 3 millioner kroner til oppgradering og utvikling av «Utomhusområdet». Rådmannen sier at det ikke ligger forslag til midler for ombygging eller oppgradering av eksisterende skolebygg ved Meråker Skole.

– Det er tatt høyde for en pris- og kostnadsjustering i forhold til eksisterende tallgrunnlag, begrunner Rådmannen forslaget til utvidelse av kostnadsrammen.
I tillegg er Rådmannen opptatt av å få på plass et fullverdig, framtidsretta og «smart» skolebygg ved Meråker Skole. Noe som koster litt mer en først antatt sier Fjørstad.

Dette er lagt inn i økonomiplanen for 2020 – 2021, og det nye skolebygget et stipulert til ca 2000 kvadratmeter.

Relatert

Kollisjon mellom traktor og personbil

Politiet rykket Lørdag formiddag ut til en trafikkulykke ved E14, Meråkernæsstrøa. Det var en traktor og en personbil involvert. – Politiet er på stedet og har vært i kontakt med de involverte på stedet. Det er ikke meldt om personskade, og ingen hadde behov for legetilsyn, opplyser Politiet på Twitter. Vitner på stedet opplyser om […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng