Ei helt fantastisk konsertopplevelse i Kopperå kapell

Lik og Del

De tok publikum med på en liten times reise inn i en verden av musikk fra den tida folk laget musikk som huskes. Stemningen var svært god i Kopperå kapell i kveld.

Og slik ble det, for de vi velger å kalle The Band without No Name, overrasket oss stort med sitt prosjekt Høstkonsert i Kopperå kapell. De fire som har satt sammen dette musikalske prosjektet er vokalist Tom Christian Engelsøy, gitarist Jim Juliussen, bassist, Jørgen Tidemann

Foto: Karsten Tidemann

og trommis Emanuel Strøm Holm. Tom Waits, Smashing Pumpkins, Johnny Cash, Soundgarden og Neil Young var blant valgte artister, og de fire på «scenen» leverte helt fantastisk. Gruppen har ikke noe navn, men nå kan det hende de lager ett. Publikum i et fullsatt kapell var strålende fornøyd, og kom fram for å gratulere, og takke etter konserten. Og når trøndere finner det verd å skryte uoppfordret, er det garantert bra. Topp vokal, nydelig koring og proff framføring, og  med litt humor bandet imellom. No fuzz, pure sound, ikke minst takket være Kyrre F Krogstads evne til å sette rett lyd til enhver tid.

Responsen ble godt tatt imot fra de fire musikerne også, for når vi snakker frampå om flere prosjekt av samme kaliber, er de langt fra avvisende. Tvert imot. Vi håper å oppleve dette konsertkonseptet flere ganger.

Relatert

Meråkers nye Frode Estil

Moises Matos sjarmerte både publikum, seere og dommere under dagens semi-finale av Norske Talenter. Moises hadde en flott oppvisning under kveldens semi-finale av Norske Talenter, men det rakk dessverre ikke til en finale plass denne gang. Men under dommerkritikken fikk Moises utrolig gode tilbakemeldinger. Meråkers nye Frode Estil – Du har samlet din verden fra […]

Kollisjon mellom traktor og personbil

Politiet rykket Lørdag formiddag ut til en trafikkulykke ved E14, Meråkernæsstrøa. Det var en traktor og en personbil involvert. – Politiet er på stedet og har vært i kontakt med de involverte på stedet. Det er ikke meldt om personskade, og ingen hadde behov for legetilsyn, opplyser Politiet på Twitter. Vitner på stedet opplyser om […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng