Ei helt fantastisk konsertopplevelse i Kopperå kapell

Lik og Del

De tok publikum med på en liten times reise inn i en verden av musikk fra den tida folk laget musikk som huskes. Stemningen var svært god i Kopperå kapell i kveld.

Og slik ble det, for de vi velger å kalle The Band without No Name, overrasket oss stort med sitt prosjekt Høstkonsert i Kopperå kapell. De fire som har satt sammen dette musikalske prosjektet er vokalist Tom Christian Engelsøy, gitarist Jim Juliussen, bassist, Jørgen Tidemann

Foto: Karsten Tidemann

og trommis Emanuel Strøm Holm. Tom Waits, Smashing Pumpkins, Johnny Cash, Soundgarden og Neil Young var blant valgte artister, og de fire på «scenen» leverte helt fantastisk. Gruppen har ikke noe navn, men nå kan det hende de lager ett. Publikum i et fullsatt kapell var strålende fornøyd, og kom fram for å gratulere, og takke etter konserten. Og når trøndere finner det verd å skryte uoppfordret, er det garantert bra. Topp vokal, nydelig koring og proff framføring, og  med litt humor bandet imellom. No fuzz, pure sound, ikke minst takket være Kyrre F Krogstads evne til å sette rett lyd til enhver tid.

Responsen ble godt tatt imot fra de fire musikerne også, for når vi snakker frampå om flere prosjekt av samme kaliber, er de langt fra avvisende. Tvert imot. Vi håper å oppleve dette konsertkonseptet flere ganger.

Relatert

BILDESPESIAL: Julegrantenning/julemarked i sentrum

Julegrantenning og julemarked i Sentrum Det var mange besøkende under årets julegrantenning i Sentrum. I tillegg var det også rigget for julemarked, der mange lokale stilte opp og solgte varer. Vi har samlet noen bilder fra årets julegrantenning. I tillegg ble det servert grøt og gløgg hos Roar og fruen på hotellet. Vi beklager kvaliteten […]

Nekter å godta forelegg på 25.000,-

(Foto: Illustrasjonsbilde) Tore Øien nekter å godta bota på 25.000,- for kjøring i utmark med beltevogn. Kjøringa han står tiltalt for er kjøring med beltevogn i forbindelse med vedlikehold av en seter på Langen. I tillegg har setereier fått et tilsvarende forelegg, og nekter å godta bota. Kjøring i utmark Øien fikk bota fordi han […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng