Kanonene i drift også i Meråker Alpinsenter

Lik og Del

Snøkanonene går for fullt, også i Meråker Alpinsenter nå i kveld.

Dermed er det trolig bare de lengst sør i landet som kan konkurrere med Meråker når det gjelder snøfall i helga.
Forskjellen er at vi lager snøen selv. I alpinsenteret og i Grova vil kanonene gå hele uka, og kanskje mer. Arne Magnus Størseth i alpinsenteret sier han sparer de nederste kanonene til mandag, da han får hjelp til å drifte dem døgnet igjennom.

Vi går en spennende vinter i møte i alpin- og langrennsbygda.

Relatert

Ny gruppe med oversikt over bedrifter og organisasjoner

I denne koronatiden er det mange bedrifter og organisasjoner i Meråker som dessverre har slitt økonomisk. For å øke synligheten til alle bedrifter og organisasjoner i Meråker, så er det blitt åpnet en gruppe på facebook der alle ønskes velkommen til å publisere. Mange bedrifter i Meråker er ikke synlige nok til at alle innbyggere […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng