Kanonene i drift også i Meråker Alpinsenter

Lik og Del

Snøkanonene går for fullt, også i Meråker Alpinsenter nå i kveld.

Dermed er det trolig bare de lengst sør i landet som kan konkurrere med Meråker når det gjelder snøfall i helga.
Forskjellen er at vi lager snøen selv. I alpinsenteret og i Grova vil kanonene gå hele uka, og kanskje mer. Arne Magnus Størseth i alpinsenteret sier han sparer de nederste kanonene til mandag, da han får hjelp til å drifte dem døgnet igjennom.

Vi går en spennende vinter i møte i alpin- og langrennsbygda.

Relatert

Kretsfinalen I Abrahallen Varden J13

Varden’s J13 møtte i går Heimdal 2 i finalen til BDO kretssluttspill i Abrahallen. Jentene startet bra med scoring av Thea Svendsen i løpet av de første minuttene av kampen. Dessverre ble Heimdal for sterke utover i kampen og de vant til slutt 2-4. Carmen Eidem scoret det andre målet for Varden på straffe i […]

Gullmedalje til Meråker Kjøtt

Kjøttkakene fra Meråker Kjøtt, som vi alle kjenner så godt ble i dag kåret til landets beste kjøttkaker. I tillegg fikk Meråker Kjøtt bronsemedalje for sine karbonadekaker. Nå kan daglig leder Katrin Pedersen beklede seg både med gullmedalje og bronsemedalje fra NM i kjøttprodukter NM-tittel en mulighet Senere i kveld avgjøres det om Meråker Kjøtt […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng