Kanonene i drift også i Meråker Alpinsenter

Lik og Del

Snøkanonene går for fullt, også i Meråker Alpinsenter nå i kveld.

Dermed er det trolig bare de lengst sør i landet som kan konkurrere med Meråker når det gjelder snøfall i helga.
Forskjellen er at vi lager snøen selv. I alpinsenteret og i Grova vil kanonene gå hele uka, og kanskje mer. Arne Magnus Størseth i alpinsenteret sier han sparer de nederste kanonene til mandag, da han får hjelp til å drifte dem døgnet igjennom.

Vi går en spennende vinter i møte i alpin- og langrennsbygda.

Relatert

Gründer pris til Verform-Høgmo

Verform-sjef Bjørn Nagel Høgmo tildelt gründerprisen 2019 under årets Forsprang- konferanse. Under årets Forsprangkonferanse i regi Næringsforeningen i Værnesregionen, ble Verform-sjefen tildelt årets gründerpris av juryleder Rolf Einar Pedersen. Gründerprisen skal først og fremst rette seg mot personer eller virksomheter som har tatt initiativ til å starte ny næringsvirksomhet. Evne til å bruke sin kunnskap, […]