Kretsfinalen I Abrahallen Varden J13

Lik og Del

Varden’s J13 møtte i går Heimdal 2 i finalen til BDO kretssluttspill i Abrahallen.

Jentene startet bra med scoring av Thea Svendsen i løpet av de første minuttene av kampen. Dessverre ble Heimdal for sterke utover i kampen og de vant til slutt 2-4. Carmen Eidem scoret det andre målet for Varden på straffe i andre omgang. Flinke jenter var det uansett som kan si seg stolte over en fin andre plass i kretsen denne sesongen.

Varden stilte med buss til spillere og publikum og vi kan nok slå fast at Varden vant på publikumssiden. Lennart Krogstadnes stilte som alltid opp med trommer og kubjeller.
Meråkerbyggen vet å stille opp når det trengs støtte.

Trenere og lagleder for jentene er Ken Svendsen, Thomas Røe og Anne-Britt K. Raaen kan med dette si seg meget fornøyd med årets sesong.

Foto: Varden J13.

Relatert

Hjemlevering i Meråker

Hvem er det som leverer varer hjem til folk i disse dager, spør jeg forskjellige bedrifter. Ligger ikke din bedrift på denne listen, men dere driver med hjemlevering? Ta kontakt, så legger jeg dere til på denne listen slik at alle får en oversikt.       Rema1000 Runa Pedersen forteller at man kan ringe […]