Kretsfinalen I Abrahallen Varden J13

Lik og Del

Varden’s J13 møtte i går Heimdal 2 i finalen til BDO kretssluttspill i Abrahallen.

Jentene startet bra med scoring av Thea Svendsen i løpet av de første minuttene av kampen. Dessverre ble Heimdal for sterke utover i kampen og de vant til slutt 2-4. Carmen Eidem scoret det andre målet for Varden på straffe i andre omgang. Flinke jenter var det uansett som kan si seg stolte over en fin andre plass i kretsen denne sesongen.

Varden stilte med buss til spillere og publikum og vi kan nok slå fast at Varden vant på publikumssiden. Lennart Krogstadnes stilte som alltid opp med trommer og kubjeller.
Meråkerbyggen vet å stille opp når det trengs støtte.

Trenere og lagleder for jentene er Ken Svendsen, Thomas Røe og Anne-Britt K. Raaen kan med dette si seg meget fornøyd med årets sesong.

Foto: Varden J13.

Relatert

Kanonene i drift også i Meråker Alpinsenter

Snøkanonene går for fullt, også i Meråker Alpinsenter nå i kveld. Dermed er det trolig bare de lengst sør i landet som kan konkurrere med Meråker når det gjelder snøfall i helga. Forskjellen er at vi lager snøen selv. I alpinsenteret og i Grova vil kanonene gå hele uka, og kanskje mer. Arne Magnus Størseth […]

Setter av 0,5 millioner til Vinterfestival i 2020

I perioden 14.-23.februar 2020 er Østersund, Åre, Meråker og Trondheim kommuner vertskap for FIS World cup Ski Tour 2020 Sverige Norge. Dette blir sesongens sportslige høydepunkt for den internasjonale langrennssporten. Touren åpnes i Østersund fredag 14.februar og starter med to konkurranser (lørdag 15. og 16. februar). Deretter flyttes konkurransen til Åre (tirsdag 18.februar.), Storlien – […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng