Kretsfinalen I Abrahallen Varden J13

Lik og Del

Varden’s J13 møtte i går Heimdal 2 i finalen til BDO kretssluttspill i Abrahallen.

Jentene startet bra med scoring av Thea Svendsen i løpet av de første minuttene av kampen. Dessverre ble Heimdal for sterke utover i kampen og de vant til slutt 2-4. Carmen Eidem scoret det andre målet for Varden på straffe i andre omgang. Flinke jenter var det uansett som kan si seg stolte over en fin andre plass i kretsen denne sesongen.

Varden stilte med buss til spillere og publikum og vi kan nok slå fast at Varden vant på publikumssiden. Lennart Krogstadnes stilte som alltid opp med trommer og kubjeller.
Meråkerbyggen vet å stille opp når det trengs støtte.

Trenere og lagleder for jentene er Ken Svendsen, Thomas Røe og Anne-Britt K. Raaen kan med dette si seg meget fornøyd med årets sesong.

Foto: Varden J13.

Relatert

Gründer pris til Verform-Høgmo

Verform-sjef Bjørn Nagel Høgmo tildelt gründerprisen 2019 under årets Forsprang- konferanse. Under årets Forsprangkonferanse i regi Næringsforeningen i Værnesregionen, ble Verform-sjefen tildelt årets gründerpris av juryleder Rolf Einar Pedersen. Gründerprisen skal først og fremst rette seg mot personer eller virksomheter som har tatt initiativ til å starte ny næringsvirksomhet. Evne til å bruke sin kunnskap, […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng