Betinget fengsel og 37.000 i bot for promillekjøring

Lik og Del

Mannen i 20-årene som kjørte utfør veien i oktober i fjor har nå fått sin dom.

Siktede i saken hadde 1,47 i promille da han kjørte utfor veien med fire passasjerer. Siktede og 2 passasjerer ble lettere skader, og bilen ble totalvraket.

– Tingretten kom fram til at den unge mannen skal dømmes til fengsel i 28 dager, men at denne straffen gjøres betinget. Vilkåret for betinget straff er at mannen gjennomfører et program mot ruspåvirket kjøring. I tillegg ble han dømt til å betale en bot på 37.000 kroner og han er fratatt førerretten i tre år. Skriver Stjørdals-Nytt på sin nettavis s-n.no

Saken fortsetter etter annonsen:

Mannen vedtok dommen i tingretten.

Foto: John Christian Fjellestad

Relatert

Ambulansesaken: Bent Høie svarer

Marit Arnstad (Sp) spurte Helse- og omsorgsministeren Bent Høie den 06.01.2021 om ambulansetjenesten i Meråker og Verran. Marit Arnstad (Sp): Flere ambulansestasjoner i Trøndelag får nå omgjort døgntjeneste til hjemmevakt. Å endre ambulansetjenesten på denne måten fra aktiv til passiv tjeneste er en uholdbar måte å spare penger på fordi det svekker ambulansetilbudet og innebærer […]

Meråkerbygg bosatt i Stockholm knivstukket

En 34 år gammel mann, opprinnelig fra Meråker men bosatt i Stockholm behandles på sykehus for stikkskader etter et innbrudd i sitt hjem i Stockholm. Innbrudd Det var lørdags kveld klokken 22:05 politiet i Stocholm fikk inn melding fra et alarmselskap om et mulig innbrudd i et bolighus sør i Stockholm. Svensk politi opplyser til […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng