Gullmedalje til Meråker Kjøtt

Lik og Del

Kjøttkakene fra Meråker Kjøtt, som vi alle kjenner så godt ble i dag kåret til landets beste kjøttkaker. I tillegg fikk Meråker Kjøtt bronsemedalje for sine karbonadekaker. Nå kan daglig leder Katrin Pedersen beklede seg både med gullmedalje og bronsemedalje fra NM i kjøttprodukter

NM-tittel en mulighet

Senere i kveld avgjøres det om Meråker Kjøtt kan få en NM-tittel.

Landsomfattende konkurranse

NM i kjøttprodukter arrangeres av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund. Dette er en prestisjefylt konkurranse hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens.

Saken fortsetter etter annonsen:

I konkurransen i konkurrerer 450-500 produkter fra rundt 50 leverandører om å oppnå NM-titler og medaljer. Det er også påmeldt videregående skoler i skolemesterskap i pølse.

Foto: John T. Pedersen

Relatert

MX Sport åpner igjen

I dag står en gledes nyhet på facebook. Det skrives på den offentlige gruppen «Hva skjer i Meråker» at MX Sport nå åpnes igjen allerede i dag! Det er åpent 09.00-15.00. Det står videre at det skal ryddes i gammelt lager, så det vil være muligheter for å gjøre en ekstra god handel. Det er […]

Lian Trevare må permittere

Lian Trevarefabrikk må permittere medarbeidere i Meråker. Møte med fagforening – Jeg kan bekrefte at det blir permittering ved fabrikken her fra og med 25. november. Hvor mange det blir, må vi komme tilbake til etter at drøftelsesperioden er avsluttet fredag om en uke, sier Håvard Ingstadbjørg, produksjonssjef ved anlegget i Gudå. Skriver Stjørdals-nytt.no   […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng