Arrangementkalender på plass

Lik og Del

Vi har nå fått på plass en egen arrangementkalender for Meråker. Her kan du etterhvert finne alle slags arrangementer i bygda. I tillegg kan du legge inn arrangementer selv i vår kalender. Kalenderen finner du ved å trykke på «Hva skjer?» i hovedmenyen.

Meråker på Internett.

Med Merakerbygg.no og Arrangementkalenderen ønsker vi å bidra til å vises på nett. Både nyheter, arrangementer og mer. Vi håper at dette er en funksjon som vil bli brukt hyppig for alle som arrangerer noe i Meråker.

Kalenderen finner du også HER

Saken fortsetter etter annonsen:

(Foto: Arkiv)

Relatert

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng