Barn innelåst i bil

Lik og Del

Brannvesenet fikk onsdag morgen klokken 08:12 melding fra en fortvilet mor som hadde låst inn både barn og nøkkel i bilen. Brannvesenet rykket ut for å hjelpe mor.

Uheldig

Tipser forteller at mor hadde lagt nøkkel i bilsetet, mens hun festet barnet i barnesetet. Og at bilen hadde låst seg, når hun stengte døren.

Lykkelig slutt

Klokken 09:00 kom det melding om at brannvesenet har fått ut barnet fra bilen, og at både mor og barn er god behold.

Handlekraftig brannvesen

Brannvesenet fikk barnet ut av bilen ved å knuse en rute. For i minske skadene ble en av bilens miste ruter knust. Brannvesenet hjalp også kvinnen i etterkant med å tape igjenn ruta. Så bilen kan brukes.

 

Relatert

Meråker Kommune med nye Corona-tiltak

Nye Tiltak i Meråker. Situasjonsbildet i Meråker kommune er at det er lav smittespredning, men i nærliggende kommuner så er det stor smittespredning. I tillegg opplyser Meråker Kommune at alle innbyggere vil få melding via Varsling24 om disse tiltakene, og evt nye tiltak.

Gullmedalje til Meråker Kjøtt

Kjøttkakene fra Meråker Kjøtt, som vi alle kjenner så godt ble i dag kåret til landets beste kjøttkaker. I tillegg fikk Meråker Kjøtt bronsemedalje for sine karbonadekaker. Nå kan daglig leder Katrin Pedersen beklede seg både med gullmedalje og bronsemedalje fra NM i kjøttprodukter NM-tittel en mulighet Senere i kveld avgjøres det om Meråker Kjøtt […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng