Lian Trevare må permittere

Lik og Del

Lian Trevarefabrikk må permittere medarbeidere i Meråker.

Møte med fagforening

– Jeg kan bekrefte at det blir permittering ved fabrikken her fra og med 25. november. Hvor mange det blir, må vi komme tilbake til etter at drøftelsesperioden er avsluttet fredag om en uke, sier Håvard Ingstadbjørg, produksjonssjef ved anlegget i Gudå. Skriver Stjørdals-nytt.no

 

Saken fortsetter etter annonsen:

Foto: Google Maps

Vi kommer tilbake med mer! Tips i saken? Send E-post til [email protected] eller bruk kontaktskjema.

 

 

 

 

Relatert

Kanonene i drift også i Meråker Alpinsenter

Snøkanonene går for fullt, også i Meråker Alpinsenter nå i kveld. Dermed er det trolig bare de lengst sør i landet som kan konkurrere med Meråker når det gjelder snøfall i helga. Forskjellen er at vi lager snøen selv. I alpinsenteret og i Grova vil kanonene gå hele uka, og kanskje mer. Arne Magnus Størseth […]