Bil i bergveggen

Lik og Del

En bil har kjørt i bergveggen, på E14 like ved Storlien. Uvvist om det er personskade.  Det skal være mindre materielle skader på kjøretøyet. Nødetater skal være på stedet. Det melder Politiet i Værnesregionen på Twitter kl 14:48.

 

Foto: John Christian Fjellestad

 

Relatert

Trailer står fast

En trailer står fast i Stasjonsveien. Det skal ikke være spesielt glatt på stedet. Meråkerbygg.no har fått tips om en utenlandsk trailer som står fast i stasjonsveien rett etter innkjøringa til Svedalen på tur opp. Det er mulig å passere på stedet. Tipser sier at det ikke skal være særlig glatt på stedet, og at […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng