Folkets julebord kan gå i vasken

Lik og Del

Folkets julebord kan gå i vasken

Svedjan Gård og Ken’s Catering hadde et ønske om å presentere en gladsak for bygdas innbyggere. De ville lage Folkets julebord på Gudå Samfunnshus 7. desember. Men nå står arrangementet i fare, for svært få har meldt seg på til denne hyggekvelden.

– Vi har tenkt å servere ypperlig julemat i en julebordsbuffèt som inneholder det meste av tradisjonell julemat. Ribbe, pinnekjøtt og herlige desserter, som vi runder av med Strøms orkester og trivelige timer utover kvelden. Et «rettele gammeldags julebord» sier Grete Stokke til Merakerbygg.no.

Påmeldingsfristen er onsdag 20. november fram til midnatt, og du kan melde deg på via telefon til Grete , 90586322.
Kom igjen, folkens, til et trivelig og staut julebord i Gudå Samfunnshus!

Saken fortsetter etter annonsen:

Foto: Karsten Tidemann

Relatert

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng