Meråkerbygg bosatt i Stockholm knivstukket

Lik og Del

En 34 år gammel mann, opprinnelig fra Meråker men bosatt i Stockholm behandles på sykehus for stikkskader etter et innbrudd i sitt hjem i Stockholm.

Innbrudd

Det var lørdags kveld klokken 22:05 politiet i Stocholm fikk inn melding fra et alarmselskap om et mulig innbrudd i et bolighus sør i Stockholm. Svensk politi opplyser til Aftonbladet.se at mannen har alvorlige stikkskader, men var bevvist når ambulansen var på stedet. Mannen behandles nå på sykehus.

Mordforsøk

Svensk politi undersøker saken som et mordforsøk. Det skal være 2 gjerningsmenn, som flyktet fra stedet i en personbil.

Saken fortsetter etter annonsen:

 Relatert

Ambulansesaken: Bent Høie svarer

Marit Arnstad (Sp) spurte Helse- og omsorgsministeren Bent Høie den 06.01.2021 om ambulansetjenesten i Meråker og Verran. Marit Arnstad (Sp): Flere ambulansestasjoner i Trøndelag får nå omgjort døgntjeneste til hjemmevakt. Å endre ambulansetjenesten på denne måten fra aktiv til passiv tjeneste er en uholdbar måte å spare penger på fordi det svekker ambulansetilbudet og innebærer […]