Meråkerbygg bosatt i Stockholm knivstukket

Lik og Del

En 34 år gammel mann, opprinnelig fra Meråker men bosatt i Stockholm behandles på sykehus for stikkskader etter et innbrudd i sitt hjem i Stockholm.

Innbrudd

Det var lørdags kveld klokken 22:05 politiet i Stocholm fikk inn melding fra et alarmselskap om et mulig innbrudd i et bolighus sør i Stockholm. Svensk politi opplyser til Aftonbladet.se at mannen har alvorlige stikkskader, men var bevvist når ambulansen var på stedet. Mannen behandles nå på sykehus.

Mordforsøk

Svensk politi undersøker saken som et mordforsøk. Det skal være 2 gjerningsmenn, som flyktet fra stedet i en personbil.

Saken fortsetter etter annonsen:

 Relatert

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng