Flere bøtelagt etter kontroll i brugeskrysset

Lik og Del

Politiet melder på Twitter 12:41 at de har avholdt en trafikkontroll i Brugeskrysset.

Stanset ikke for stoppskilt

UP (Utrykningspolitiet) avholdt en trafikkontrol i brugeskrysset i tidsrommet mellom 10 og 12:30. Det ble utstedt totalt 10 forenklete forelegg for å ikke ha stanset for stoppskilt i krysset. Et slikt forelegg har pr.tiden en sats på 6800,-.

Foto: John Christian Fjellestad

Saken fortsetter etter annonsen:

Relatert

BILDESPESIAL: Julegrantenning/julemarked i sentrum

Julegrantenning og julemarked i Sentrum Det var mange besøkende under årets julegrantenning i Sentrum. I tillegg var det også rigget for julemarked, der mange lokale stilte opp og solgte varer. Vi har samlet noen bilder fra årets julegrantenning. I tillegg ble det servert grøt og gløgg hos Roar og fruen på hotellet. Vi beklager kvaliteten […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng