94 km/t i 70-sone på E14

Utrykningspolitiet utførte torsdag formiddag en trafikkontroll i 70-sone på E14 i Hegra, med nedslående resultat.

Lik og Del

Utrykningspolitiet utførte torsdag formiddag en trafikkontroll i 70-sone på E14 i Hegra, med nedslående resultat.
Totalt 6. førere ble ilagt forelegg for fart, og den høyeste målte hastigheten var 94 km/t i 70-sona.

Det melder Politiet i Trøndelag på Twitter.

 

Saken fortsetter etter annonsen:

Foto: John Christian Fjellestad

Relatert

Best Meråker får ny eier

Best Meråker får ny eier, Jan Petter Bjørnevik som driver Hegra Bensinstasjon kjøper Best Meråker. Lang prosess Ut i fra det Meråkerbygg kjenner så har Coop Midt-Norge vurdert salg og andre muligheter for bensinstasjonen i Meråker en god stund. Og til slutt falt valget på salg av stasjonen. – Jeg er sikker på at dette […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng