94 km/t i 70-sone på E14

Utrykningspolitiet utførte torsdag formiddag en trafikkontroll i 70-sone på E14 i Hegra, med nedslående resultat.

Lik og Del

Utrykningspolitiet utførte torsdag formiddag en trafikkontroll i 70-sone på E14 i Hegra, med nedslående resultat.
Totalt 6. førere ble ilagt forelegg for fart, og den høyeste målte hastigheten var 94 km/t i 70-sona.

Det melder Politiet i Trøndelag på Twitter.

 

Saken fortsetter etter annonsen:

Foto: John Christian Fjellestad

Relatert

Stenger sykehjemmet for besøk

Meråker Kommune har besluttet å stenge Meråker Sykehjem for besøkende fram til Mandag 9. November. Uavklart smittesituasjon ved Lian Stengingen kommer med bakgrunn fra smittesituasjonen ved Lian Trevare, der 1 ansatt onsdag formiddag fikk påvist Corona-smitte. Opplyser kommunen på sine hjemmesider. Gjelder ikke pasienter med terminalbehandling / lindrende behandling Besøksforbudet gjelder ikke for pårørende til […]

BILDESPESIAL: Julegrantenning/julemarked i sentrum

Julegrantenning og julemarked i Sentrum Det var mange besøkende under årets julegrantenning i Sentrum. I tillegg var det også rigget for julemarked, der mange lokale stilte opp og solgte varer. Vi har samlet noen bilder fra årets julegrantenning. I tillegg ble det servert grøt og gløgg hos Roar og fruen på hotellet. Vi beklager kvaliteten […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng