Flere tatt i laserkontroll på E14

Politiet gjennomførte fredagskveld en laserkontroll i en 70-sone på E14. Fart og ruskjøring er noen av overtredelsene. 

Lik og Del

Politiet gjennomførte fredagskveld en laserkontroll i en 70-sone på E14. Fart og ruskjøring er noen av overtredelsene.

Rus, fart og uten gyldig førerkort

Det ble utstedt totalt 9 forenklede forelegg for fartsovertredelser, høyeste hastighet i 70-sonen var 98 km/t. I tillegg ble 1 fører anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og en ble anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Det skriver Politiet i Trøndelag på Twitter.

 

Saken fortsetter etter annonsen:

Foto: John Christian Fjellestad

Relatert

Rådyr på tynn is

Et vettskremt rådyr satt fast i isen da jeger Lars Selven ble oppmerksom på det på Funnsjøen i Meråker lørdag. Skriver S-N.no Stresset rådyr Rådyret var tydelig stresset, men kom seg opp ved hjelp av jeger Lars Selven. Og hele aksjonen fikk en lykkelig slutt.   Foto: Faksimile Youtube.com

Nå blir det Kvensk jul i Meråker

Anita Merethe Danielsen som er en engasjert kven, lager egen kvensk julepynt til jul. Vi alle har vel sett de norske flaggremsene på juletrær rundt om i de norske hjem i generasjoner, men en ting som ikke er så vanlig å se er flaggremser med det kvenske flagget. Det har Anita Merethe Danielsen gjort noe […]