Flere tatt i laserkontroll på E14

Politiet gjennomførte fredagskveld en laserkontroll i en 70-sone på E14. Fart og ruskjøring er noen av overtredelsene. 

Lik og Del

Politiet gjennomførte fredagskveld en laserkontroll i en 70-sone på E14. Fart og ruskjøring er noen av overtredelsene.

Rus, fart og uten gyldig førerkort

Det ble utstedt totalt 9 forenklede forelegg for fartsovertredelser, høyeste hastighet i 70-sonen var 98 km/t. I tillegg ble 1 fører anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og en ble anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Det skriver Politiet i Trøndelag på Twitter.

 

Saken fortsetter etter annonsen:

Foto: John Christian Fjellestad

Relatert

Melding om tyveri hos Coop Extra

(Foto: Wemunn Aabø, Politidirektoratet) Politiet fikk Torsdag morgen melding om tyveri hos Coop Extra. Stjal barberblad fra butikk Det skal være stjålet barberblad fra butikken. Det skal være 2 personer. Personene forsvant fra åstedet i en mørk, og med utenlandske skilter. – Bilen har sannsynligvis kjørt østover og ut av landet. Tolletaten er varslet om […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng