Lar treningsmaskinene hjelpe kroppen i form

Sliter du med å motivere deg til fysisk aktivitet? Det norske selskapet Feelgood kan ha funnet løsningen, og i morgen, lørdag, åpner de avdeling i nærinsbygget i sentrum av Meråker. Dette blir det 36. senteret de åpner på 4 år, og før jul vil de passere 40.

Lik og Del

Bilde fra venstre Asle Klem Furevik, Marianne Lorvik og Christian Backe

Sliter du med å motivere deg til fysisk aktivitet? Det norske selskapet Feelgood kan ha funnet løsningen, og i morgen, lørdag, åpner de avdeling i næringsbygget i sentrum av Meråker. Dette blir det 36. senteret de åpner på 4 år, og før jul vil de passere 40.

Aktivitetssenter med kjærlighet

Dette er er aktivitetssentre som er skapt med kjærlighet, for å hjelpe mennesker til aktivitet. Og det gjør vi ved å bruke en helt ny type treningsmaskiner, forteller Christian Backe, som sammen med Asle Klem Furevik og lokal senterleder Marianne Lorvik rigget til åpning tidligere i dag.

Saken fortsetter etter annonsen:

–  Ja, vi sa treningsmaskiner, for det er det de er. Her gjør maskinene jobben, og du følger bare på. Maskinene har fram til nå vært brukt i opptreningsøyemed på steder som Sunnås. Feelgood har bragt det ut til folket, og selskapet vokser i rekordfart og er i ferd med å gjøre konseptet komersielt. – Hele kroppen stimuleres muskulært, alt er lystbetont, og du bestemmer sjøl hvor langt du vil ta det. Her kommer du som du er. Ingen treningsklær, ingen dusj. Det hele er lagt til rette for vanlige folk, unge som gamle, som føler de kan ha godt av å få orden på fysikken, uten å måtte trene tradisjonelt med løping og svetting. Maskinene vi bruker, er av engelsk fabrikat, sier Backe.

Både drop-in og sesongkort

Hos Feelgood kan du kjøpe sesongkort, klippekort, eller du kan ta en enkelt Drop In-time for å teste. Senteret blir åpent hver dag fra tidlig morgen til sene kvelden, og du får ditt eget adgangskort, slik at du ikke skal være avhengig av at betjening skal være til stede.

Et godt konsept

Feelgood er et treningskonsept som retter seg mot alle som ikke kjenner seg hjemme på et tradisjonelt treningssenter eller som er ute etter en lavterskel form for aktivering. Konseptet baseres på motoriserte-treningsmaskiner fra den britiske produsenten Shapemaster. Til forskjell fra tradisjonelle treningmaskiner drives disse maskinene av en motor og en girkasse slik at de går av seg selv. Dette innebærer at man kan trene passivt eller aktivt utifra egen evne/behov. Skriver Feelgood på sine hjemmesider.

Et fristende tilbud som ga mersmak

Lørdag fra kl 12 er det åpning og presentasjon av det nye tilbudet.
Vi var så heldig å få teste en liten del av tilbudet i løpet av fredagen, og det må vi si, at det frister sterkt å fortsette.

 

Foto: Meråkerbygg.no / Karsten Tidemann

Relatert

Trailer står fast

En trailer står fast i Stasjonsveien. Det skal ikke være spesielt glatt på stedet. Meråkerbygg.no har fått tips om en utenlandsk trailer som står fast i stasjonsveien rett etter innkjøringa til Svedalen på tur opp. Det er mulig å passere på stedet. Tipser sier at det ikke skal være særlig glatt på stedet, og at […]