Mistet førerkortet i 60-sone på E14

En bilfører må nøye seg med å bli fotgjenger en stund fremover da Utrykningspolitiet avhold en fartskontroll i Hegra Onsdag ettermiddag.

Lik og Del

En bilfører må nøye seg med å bli fotgjenger en stund fremover da Utrykningspolitiet avhold en fartskontroll i Hegra Onsdag ettermiddag.

Høy fart på E14

Politiet avhold Onsdag ettermiddag en fartskontroll i 60-sona i Hegra. Høyeste fart ble målt til 96 km/t og kvalifiserte til førerkortbeslag.
Det ble i tillegg utstedt 20. forelegg under ettermiddagens kontroll på E14.

 

Saken fortsetter etter annonsen:

Foto: John Christian Fjellestad

 

Relatert

9 kilometer langrennspor i Grova

Fra og med i dag kan IL Varden by på nær 9 km preparerte langrenns- og turløyper. Søndag kl 13 åpnet fem-kilometeren, og i går den 3,5 km lange rulleskiløypa. Dermed kan Varden ønske velkommen til rekordtidlig skiføre. -Seks snøkanoner går for fullt, og vil gjøre det døgnet rundt utover i uka, eller så lenge […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng