Varden og Lånke byttet plass på tabellen

Håndballen er i gang, og i kveld spilte Varden sin fjerde kamp i det som heter Trønderenergiserien, 5. divisjon kvinner.

Lik og Del

Håndballen er i gang, og i kveld spilte Varden sin fjerde kamp i det som heter Trønderenergiserien, 5. divisjon kvinner.

Jevn kamp

Lånke var gjester i Meråkerhallen, og hjemmelaget begynte best. Men Lånke tok grep om kampen da de gikk opp til 6-7 midt i første omgang, og derfra så de seg aldri tilbake. Til pause sto det 10-11. På det meste ledet Lånke med fem mål, men Vardens kvinner tok seg sammen og kjempet seg tett på gjestene. Med to minutter igjen å spille ledet Lånke med tre mål, og det var lite om å gjøre at Varden skulle ha klart uavgjort. Til slutt sto det 23-25. Dermed falt Varden ned et hakk på tabellen, og Lånke tok ett skritt opp.. Etter kveldens kamp ligger de hhv på 7. og 8.-plass.

God stemning

Massevis av folk på tribunen, stemningen var god, og de tre i sekretariatet, herrene Frengen, Lillevold og Teveldal sørget som vanlig for både underholdning og solid informasjon underveis.

Saken fortsetter etter annonsen:

Relatert

Kretsfinalen I Abrahallen Varden J13

Varden’s J13 møtte i går Heimdal 2 i finalen til BDO kretssluttspill i Abrahallen. Jentene startet bra med scoring av Thea Svendsen i løpet av de første minuttene av kampen. Dessverre ble Heimdal for sterke utover i kampen og de vant til slutt 2-4. Carmen Eidem scoret det andre målet for Varden på straffe i […]

Simen Sandmæl ble seriemester

(Foto: Jan-Niklas Kö ) Lørdag var det serieavslutning i den færøyske toppdivisjonen. Kí Klaksvik slo B36 Tórshavn 3-0, noe som betyr at Simen Sandmæl ble seriemester denne sessongen i den færøyske toppdivisjonen i fotball. Sandmæl hadde ingen mål under kampen men spilte en god kamp med laget. Han ble byttet ut i sluttminuttene. Vi gratulerer!

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng