fbpx

240 husstander uten strøm

Lik og Del

(Foto: Illustrasjon)
I morgentimene søndag melder Tensio på sine nettsider at 240 abonnenter i Meråker er berørt av strømbrudd. Strømbruddet er en konsekvens av uværet som herjet natt til søndag.

Ikke funnet feilen

Videre opplyser Tensio at strømbruddet er ikke lokalisert, og at feilsøking pågår. Tensio estimerer at strømmen skal være tilbake 09:00.

Delvis rettet

Tensio kom med en oppdatering ca kl 09:30 at de aller fleste skal ha fått strømmen tilbake, men at fortsatt rundt 57 husstander skal være uten strøm. Forventet rettetid er 12:30.

Saken fortsetter etter annonsen:

Alle har fått strømmen tilbake

Etter det Merakerbygg.no erfarer skal alle husstander ha fått strømmen tilbake rundt 13:00, og Tensio melder ingen feil på strømnettet på sine sider.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng