Julemagi med Dékor i Meråker Kirke

I tradisjon tro holdt DèKor sin årlige Julekonsert i Meråker Kirke også i år. Med fullsatt kirke, god julestemning og en god porsjon julemagi.

Lik og Del

I tradisjon tro holdt DéKor sin årlige Julekonsert i Meråker Kirke også i år. Med fullsatt kirke, god julestemning og en god porsjon julemagi.

 

Foto: Anne Marie Olsen / Merakerbygg.no

Fullsatt kirke

Kirka var fullsatt, og DéKor åpnet konserten med å synge flere kjente julesanger. Og videre fortsatte DéKor med de gode klassiske julesangene som eksempel O helga natt. Hele koret presterte utav det ordinære ikveld, med musikk av kvalitet og ikke minst et fantastisk samstemt kor, som de har en utrolig flink dirigent å takke for, i tillegg til et spektakulært engasjement fra alle kormedlemmer. Det er ingen tvil om at DéKor spredte julemagi over publikum og kirka. Og det må nevnes at vi skal være glade for å ha et så spektakulært og fantastisk kor i bygda vår!

Og til slutt – tusen takk for en fantastisk julekonsert, som så absolutt setter standarden for adventstida.

Saken fortsetter etter annonsen:

Relatert

Gullmedalje til Meråker Kjøtt

Kjøttkakene fra Meråker Kjøtt, som vi alle kjenner så godt ble i dag kåret til landets beste kjøttkaker. I tillegg fikk Meråker Kjøtt bronsemedalje for sine karbonadekaker. Nå kan daglig leder Katrin Pedersen beklede seg både med gullmedalje og bronsemedalje fra NM i kjøttprodukter NM-tittel en mulighet Senere i kveld avgjøres det om Meråker Kjøtt […]