Julemagi med Dékor i Meråker Kirke

I tradisjon tro holdt DèKor sin årlige Julekonsert i Meråker Kirke også i år. Med fullsatt kirke, god julestemning og en god porsjon julemagi.

Lik og Del

I tradisjon tro holdt DéKor sin årlige Julekonsert i Meråker Kirke også i år. Med fullsatt kirke, god julestemning og en god porsjon julemagi.

 

Foto: Anne Marie Olsen / Merakerbygg.no

Fullsatt kirke

Kirka var fullsatt, og DéKor åpnet konserten med å synge flere kjente julesanger. Og videre fortsatte DéKor med de gode klassiske julesangene som eksempel O helga natt. Hele koret presterte utav det ordinære ikveld, med musikk av kvalitet og ikke minst et fantastisk samstemt kor, som de har en utrolig flink dirigent å takke for, i tillegg til et spektakulært engasjement fra alle kormedlemmer. Det er ingen tvil om at DéKor spredte julemagi over publikum og kirka. Og det må nevnes at vi skal være glade for å ha et så spektakulært og fantastisk kor i bygda vår!

Og til slutt – tusen takk for en fantastisk julekonsert, som så absolutt setter standarden for adventstida.

Saken fortsetter etter annonsen:

Relatert

Bil i bergveggen

En bil har kjørt i bergveggen, på E14 like ved Storlien. Uvvist om det er personskade.  Det skal være mindre materielle skader på kjøretøyet. Nødetater skal være på stedet. Det melder Politiet i Værnesregionen på Twitter kl 14:48.   Foto: John Christian Fjellestad  

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng