Storlien Food Handel får åpne dørene igjen

Butikken som ble stengt i september etter funn av matvarer som hadde gått ut på dato, og et funn av ett tonn umerkede lammekropper får nå åpne igjen.

Foto: Åre Kommun
Lik og Del

Butikken ble i September umiddelbart stengt av Åre kommun etter en inspeksjon.

Butikken ble stengt i september etter funn av matvarer som hadde gått ut på dato, og et funn av ett tonn umerkede lammekropper. Under en kontroll i oktober ble det besluttet at butikken måtte holde stengt inntil videre. Etterfølge SVT.se er situasjonen slik at Åre Kommun har besluttet at butikken nå kan åpne dørene igjen.
Matinspektør Charlie Rehn i Åre kommun sier til SVT Nyheter at butikken har utført de tiltakene som vi krevde de skulle gjøre.

Fortsatt etterforskning

Selv om butikken har åpnet igjen, pågår det en etterforsking for flere lovbrudd knyttet til butikken.
SVT.se opplyser på sine sider at etterforskningen omhandler brudd på «Tobakslagen» og Næringsmiddelloven.

 

Saken fortsetter etter annonsen:

Foto: Åre Kommun

Relatert

Nå blir det Kvensk jul i Meråker

Anita Merethe Danielsen som er en engasjert kven, lager egen kvensk julepynt til jul. Vi alle har vel sett de norske flaggremsene på juletrær rundt om i de norske hjem i generasjoner, men en ting som ikke er så vanlig å se er flaggremser med det kvenske flagget. Det har Anita Merethe Danielsen gjort noe […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng