91 kilometer i timen i 70-sonen på E14

Utrykningspolitiet utførte torsdag kveld en laserkontroll på E14 i Hegra.

Lik og Del

Utrykningspolitiet utførte torsdag kveld en laserkontroll på E14 i Hegra.

Laserkontrollen ga denne gangen også fangst. Det ble utskrevet 6 forenklede forelegg for fartsovertredelser opplyser politiet i Trøndelag på Twitter torsdag kveld.
Høyeste hastigheten ble målt til 91 km/t i 70-sonen.

 

Foto: John Christian Fjellestad

Saken fortsetter etter annonsen:

Relatert

Foto: Tullverket

Mann i 20-årene tatt på toget, mistenkt for å smugling

Mann i 20-årene ble torsdag kveld tatt av Tullverket på Storlien, mistenkt for å smugling. Det var i forbindelse med en tollkontroll på svensk side at 20-åringen ble stoppet av svenske tollbetjenter på toget. Mannen var på vei til Norge. Mannen er mistenkt for narkotikasmugling eller narkotikabrudd etterfølge SVT.se. SVT.se opplyser at det ikke finnes […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng