91 kilometer i timen i 70-sonen på E14

Utrykningspolitiet utførte torsdag kveld en laserkontroll på E14 i Hegra.

Lik og Del

Utrykningspolitiet utførte torsdag kveld en laserkontroll på E14 i Hegra.

Laserkontrollen ga denne gangen også fangst. Det ble utskrevet 6 forenklede forelegg for fartsovertredelser opplyser politiet i Trøndelag på Twitter torsdag kveld.
Høyeste hastigheten ble målt til 91 km/t i 70-sonen.

 

Foto: John Christian Fjellestad

Saken fortsetter etter annonsen:

Relatert

Ambulansesaken: Bent Høie svarer

Marit Arnstad (Sp) spurte Helse- og omsorgsministeren Bent Høie den 06.01.2021 om ambulansetjenesten i Meråker og Verran. Marit Arnstad (Sp): Flere ambulansestasjoner i Trøndelag får nå omgjort døgntjeneste til hjemmevakt. Å endre ambulansetjenesten på denne måten fra aktiv til passiv tjeneste er en uholdbar måte å spare penger på fordi det svekker ambulansetilbudet og innebærer […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng