Rådyr påkjørt på E14

Meråkerbygg.no fikk klokken 16:30 melding fra en tipser om en viltpåkjørsel på E14 i Sona

Lik og Del

Meråkerbygg.no fikk klokken 16:30 melding fra en tipser om en viltpåkjørsel på E14 i Sona.

Trafikken kan passere

Trafikken flyter greit forbi stedet, og medtrafiksnter har stoppet for å hjelpe til, opplyser tipser.

Matrielle skader

Det er materielle skader på kjøretøyet som er involvert, men det ser ut som at det ikke skal være noen personskader. Rådyret som ble påkjørt har avgått med døden. Det er uvvist om rådyret døde av skadene det ble påført, eller om det ble avlivet på stedet.

Saken fortsetter etter annonsen:

Relatert

John Bjørknes overlevde

Jeg følte meg veldig trygg i deres hender. De var profesjonelle og effektive. Jeg hadde vært i bilen i ca. 100 meter da de klarte å lindre smertene mine. Legen min fortalte meg at ambulansepersonellet ikke kunne kommet noen minutter senere enn de gjorde.

Best Meråker får ny eier

Best Meråker får ny eier, Jan Petter Bjørnevik som driver Hegra Bensinstasjon kjøper Best Meråker. Lang prosess Ut i fra det Meråkerbygg kjenner så har Coop Midt-Norge vurdert salg og andre muligheter for bensinstasjonen i Meråker en god stund. Og til slutt falt valget på salg av stasjonen. – Jeg er sikker på at dette […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng