Rådyr påkjørt på E14

Meråkerbygg.no fikk klokken 16:30 melding fra en tipser om en viltpåkjørsel på E14 i Sona

Lik og Del

Meråkerbygg.no fikk klokken 16:30 melding fra en tipser om en viltpåkjørsel på E14 i Sona.

Trafikken kan passere

Trafikken flyter greit forbi stedet, og medtrafiksnter har stoppet for å hjelpe til, opplyser tipser.

Matrielle skader

Det er materielle skader på kjøretøyet som er involvert, men det ser ut som at det ikke skal være noen personskader. Rådyret som ble påkjørt har avgått med døden. Det er uvvist om rådyret døde av skadene det ble påført, eller om det ble avlivet på stedet.

Saken fortsetter etter annonsen:

Relatert

Stenger sykehjemmet for besøk

Meråker Kommune har besluttet å stenge Meråker Sykehjem for besøkende fram til Mandag 9. November. Uavklart smittesituasjon ved Lian Stengingen kommer med bakgrunn fra smittesituasjonen ved Lian Trevare, der 1 ansatt onsdag formiddag fikk påvist Corona-smitte. Opplyser kommunen på sine hjemmesider. Gjelder ikke pasienter med terminalbehandling / lindrende behandling Besøksforbudet gjelder ikke for pårørende til […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng