Postbil skled av parkeringen ved Best

Posten lever, ifølge eget motto, for å levere. Men idag ser det ut som at posten kan bli noe forsinket.

Lik og Del

Posten lever, ifølge eget motto, for å levere. Men idag ser det ut som at posten kan bli noe forsinket.

Glatt på stedet

Merakerbygg.no fikk klokken 09:00 inn tips om en postbil som hadde sklidd av parkeringen på Best. Tipser opplyser om glatt føre, og underkjølt regn som har gjort parkeringen på best ekstra glatt morgentimene lille julaften. Sjåfør var i  full gang med å legge på kjetting når tipser forlot stedet.
Det skal ha gått bra med alle involverte, og postbilen får lokal hjelp fra en hjullaster til å komme seg opp.

Glatt føre mange steder i Meråker

Utifra det Merakerbygg.no erfarer, skal det være glatt flere steder i Meråker og strøbiler er ute å strør. Det skal være underkjølt regn som har gjort veiene ekstremt glatte nå på lillejulaften. Så kjør forsiktig!

Relatert

Meråkerbygg bosatt i Stockholm knivstukket

En 34 år gammel mann, opprinnelig fra Meråker men bosatt i Stockholm behandles på sykehus for stikkskader etter et innbrudd i sitt hjem i Stockholm. Innbrudd Det var lørdags kveld klokken 22:05 politiet i Stocholm fikk inn melding fra et alarmselskap om et mulig innbrudd i et bolighus sør i Stockholm. Svensk politi opplyser til […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng