fbpx

Mann meldt savnet i Ånn

Lik og Del

En 65-år gammel snøscooterfører er meldt savnet i Ånn i Åre. Det melder Östersund Posten.

Politihelikopter og Fjellredningen

Åsa Mjörndal, hos politiets operasjonssentral i Sverige sier til OP.se at politiet er på plass i tillegg til mannskap fra fjellredningen og politihelikopter. Og at det er igangsatt en leteaksjon. Mannen ble sist observert Fredag.

Ønsker tips fra allmenheten

Politiet ønsker tips fra folk som kan ha observert mannen i 60 årene. Mannen skal ha grått hår, og være 182 cm lang og kledd i svarte snøscooterklær. Mannen skal ikke ha hatt på seg hjelm, men en grå lue.

Utifra opplysninger politiet i Sverige har fått, skal mannen ha kjørt en svart Lynx Commander 600, med hvit tekst. Snøscooteren skal ha en oppbevaringsboks bak, og en større vindskjerm. Tips kan ringes inn til svensk politi på telefon 0046 11414

Saken fortsetter etter annonsen: