Mann meldt savnet i Ånn

En 65-år gammel snøscooterfører er meldt savnet i Ånn i Åre. Det melder Östersund Posten.

Lik og Del

En 65-år gammel snøscooterfører er meldt savnet i Ånn i Åre. Det melder Östersund Posten.

Politihelikopter og Fjellredningen

Åsa Mjörndal, hos politiets operasjonssentral i Sverige sier til OP.se at politiet er på plass i tillegg til mannskap fra fjellredningen og politihelikopter. Og at det er igangsatt en leteaksjon. Mannen ble sist observert Fredag.

Ønsker tips fra allmenheten

Politiet ønsker tips fra folk som kan ha observert mannen i 60 årene. Mannen skal ha grått hår, og være 182 cm lang og kledd i svarte snøscooterklær. Mannen skal ikke ha hatt på seg hjelm, men en grå lue.

Utifra opplysninger politiet i Sverige har fått, skal mannen ha kjørt en svart Lynx Commander 600, med hvit tekst. Snøscooteren skal ha en oppbevaringsboks bak, og en større vindskjerm. Tips kan ringes inn til svensk politi på telefon 0046 11414

Saken fortsetter etter annonsen:

 

Relatert

Bil i bergveggen

En bil har kjørt i bergveggen, på E14 like ved Storlien. Uvvist om det er personskade.  Det skal være mindre materielle skader på kjøretøyet. Nødetater skal være på stedet. Det melder Politiet i Værnesregionen på Twitter kl 14:48.   Foto: John Christian Fjellestad  

Gründer pris til Verform-Høgmo

Verform-sjef Bjørn Nagel Høgmo tildelt gründerprisen 2019 under årets Forsprang- konferanse. Under årets Forsprangkonferanse i regi Næringsforeningen i Værnesregionen, ble Verform-sjefen tildelt årets gründerpris av juryleder Rolf Einar Pedersen. Gründerprisen skal først og fremst rette seg mot personer eller virksomheter som har tatt initiativ til å starte ny næringsvirksomhet. Evne til å bruke sin kunnskap, […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng