Savnet mann i Ånn funnet død

Mannen som tidligere i dag ble meldt savnet i Ånn, er funnet død.

Lik og Del

Mannen som tidligere i dag ble meldt savnet i Ånn, er funnet død.

Leteaksjon

Operasjonsentralen i Sverige fikk klokken lørdags ettermiddag melding om en savnet snøscooterkjører  i Ånn. Det ble innledet en leteaksjon med politi og fjellredning, inkl politihelikopter.
Mannen ble sist observert klokken 18:30 fredags kveld.Leteaksjonen ble ledet av politiet med folk med lokalkjennskap. Det ble brukt varmekameraer for søk utover kveldstimene opplyser Politiet i Jämtland til op.se .

Funnet død

Klokken 17:20 ble mannen funnet død. Politiet mistenker ikke noen form av lovbrudd.
Politiet ønsker heller ikke å kommentere saken nærmere.

Relatert

Best Meråker får ny eier

Best Meråker får ny eier, Jan Petter Bjørnevik som driver Hegra Bensinstasjon kjøper Best Meråker. Lang prosess Ut i fra det Meråkerbygg kjenner så har Coop Midt-Norge vurdert salg og andre muligheter for bensinstasjonen i Meråker en god stund. Og til slutt falt valget på salg av stasjonen. – Jeg er sikker på at dette […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng