Rullestolbruker på E14 fikk skyss hjem av Politiet.

Rullestolbruker uten lys og refleks på E14 fikk skyss hjem av Politiet.

Lik og Del

Klokken 17:42 melder Politiet i Trøndelag på Twitter om en elektrisk rullestol i veien på E14.
Politiet rykket ut med en patrulje.
Rullestolen kjører på en traffikert vei, uten lys og refleks opplyser Politiet.

Hjem i Politibil

Politiet fikk løftet stolen inn i politibilen, og kjørte hjem både rullestol og rullestolfører. Politiet oppretter ikke sak etter hendelsen.

 

Saken fortsetter etter annonsen:

 

Foto: John Christian Fjellestad / Flickr

Relatert

Gründer pris til Verform-Høgmo

Verform-sjef Bjørn Nagel Høgmo tildelt gründerprisen 2019 under årets Forsprang- konferanse. Under årets Forsprangkonferanse i regi Næringsforeningen i Værnesregionen, ble Verform-sjefen tildelt årets gründerpris av juryleder Rolf Einar Pedersen. Gründerprisen skal først og fremst rette seg mot personer eller virksomheter som har tatt initiativ til å starte ny næringsvirksomhet. Evne til å bruke sin kunnskap, […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng