Rådyr påkjørt på E14

Lik og Del

Merakerbygg.no fikk fredags kveld tips om påkjørt rådyr på E14 ved Skoger. Det er ikke meldt om personskade.

Ingen personer skadet

Tipser melder om at ingen personer skal være skadet. Det er ingen trafikale problemer på stedet. Rådyret opplyses av tipser å være dødt. Det skal heller ikke være store materielle skader på involvert kjøretøy.

 

Saken fortsetter etter annonsen:

Foto: Merakerbygg.no tipser

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng