Etablerer-kurs for Gründere

Nå som Lian legges ned i Meråker, så er det aldri før vært så viktig med å finne folk som vil etablere seg i Meråker som nå. Derfor arrangerer Meråker Kommune i samarbeid med Proneo etablererkurs for gründere. 

Lik og Del

Nå som Lian legges ned i Meråker, så er det aldri før vært så viktig med å finne folk som vil etablere seg i Meråker som nå. Derfor arrangerer Meråker Kommune i samarbeid med Proneo etablererkurs for gründere.

Viktig løft for næringslivet i Meråker

– Dette er et kurs for alle som kan tenke seg å starte med noe eget. Tanken om et slikt kurs har kommet fram i kjølvannet av Lian-nedleggelsen, sier ordfører Kjersti Kjenes til Bladet.no.

Samarbeid med Proneo

– Det er i samarbeid med Proneo at Meråker Kommune starter opp etablererkurs i Meråker. Etablererkurset går over fire kvelder og krever ingen spesielle forkunnskaper. Det eneste du trenger er medbragt engasjement og et sterkt ønske om å lykkes. Skriver kommunen på deres hjemmesider.

Saken fortsetter etter annonsen:

Kommunen sponser kursavgift

Meråker kommune betaler egenandelen for deltakere fra Meråker. Det er begrenset antall plasser og prinsippet om første mann til mølla gjelder ved påmelding.

Kursdatoer: 17., 24. november, 1. og 8. desember

Relatert

John Bjørknes overlevde

Jeg følte meg veldig trygg i deres hender. De var profesjonelle og effektive. Jeg hadde vært i bilen i ca. 100 meter da de klarte å lindre smertene mine. Legen min fortalte meg at ambulansepersonellet ikke kunne kommet noen minutter senere enn de gjorde.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng