Etablerer-kurs for Gründere

Nå som Lian legges ned i Meråker, så er det aldri før vært så viktig med å finne folk som vil etablere seg i Meråker som nå. Derfor arrangerer Meråker Kommune i samarbeid med Proneo etablererkurs for gründere. 

Lik og Del

Nå som Lian legges ned i Meråker, så er det aldri før vært så viktig med å finne folk som vil etablere seg i Meråker som nå. Derfor arrangerer Meråker Kommune i samarbeid med Proneo etablererkurs for gründere.

Viktig løft for næringslivet i Meråker

– Dette er et kurs for alle som kan tenke seg å starte med noe eget. Tanken om et slikt kurs har kommet fram i kjølvannet av Lian-nedleggelsen, sier ordfører Kjersti Kjenes til Bladet.no.

Samarbeid med Proneo

– Det er i samarbeid med Proneo at Meråker Kommune starter opp etablererkurs i Meråker. Etablererkurset går over fire kvelder og krever ingen spesielle forkunnskaper. Det eneste du trenger er medbragt engasjement og et sterkt ønske om å lykkes. Skriver kommunen på deres hjemmesider.

Saken fortsetter etter annonsen:

Kommunen sponser kursavgift

Meråker kommune betaler egenandelen for deltakere fra Meråker. Det er begrenset antall plasser og prinsippet om første mann til mølla gjelder ved påmelding.

Kursdatoer: 17., 24. november, 1. og 8. desember

Relatert

Ønsker å selge ledig kapasitet ved sykehjemmet

Meråker kommune opplever en nedgang i antall eldre i kommunen. Dette har forårsaket ledig kapasitet ved sykehjemmet. I stedet for å stenge ned kapasitet har rådmannen valgt å foreslå og selge 7 døgnplasser til Stjørdal kommune i 2020. Fjølstad sier at ved å selge plasser slipper vi å ta ned bemanningen og vi klarer å […]