Best Meråker får ny eier

Lik og Del

Best Meråker får ny eier, Jan Petter Bjørnevik som driver Hegra Bensinstasjon kjøper Best Meråker.

Lang prosess

Ut i fra det Meråkerbygg kjenner så har Coop Midt-Norge vurdert salg og andre muligheter for bensinstasjonen i Meråker en god stund. Og til slutt falt valget på salg av stasjonen.

– Jeg er sikker på at dette blir en god løsning for både bensinstasjonen og Meråker, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge til Bladet.no
Det er både Bensinstasjonen og eiendommen som omfattes av salget etter det Meråkerbygg erfarer.
Slik det ser ut som, vil driften av bensinstasjonen legges under det nyopprettede selskapet Meråker Bensinstasjon AS og eiendommen under det nye eiendomsselskapet Bjørnevik Eiendom AS. Som begge eies av Jan Petter Bjørnevik.

Saken fortsetter etter annonsen:

Endringer i butikken

Fra det Meråkerbygg erfarer vil det bli endringer i mattilbudet, til å matche tilbudet i Hegra. I tillegg vil butikken bli noe ombygd.

Kjent mann i dalføret

Jan Petter Bjørnevik er godt kjent i Hegra. Han er tredje generasjons driver av bensinstasjonen i Hegra som hans bestefar Arnt Grendal startet bedriften i 1960. De siste år har de satset stort på robotgressklippere, motorsager og dekkhotell. Og utvidet mattilbudet betraktelig.

Relatert

Kollisjon mellom traktor og personbil

Politiet rykket Lørdag formiddag ut til en trafikkulykke ved E14, Meråkernæsstrøa. Det var en traktor og en personbil involvert. – Politiet er på stedet og har vært i kontakt med de involverte på stedet. Det er ikke meldt om personskade, og ingen hadde behov for legetilsyn, opplyser Politiet på Twitter. Vitner på stedet opplyser om […]