Stenger sykehjemmet for besøk

Lik og Del

Meråker Kommune har besluttet å stenge Meråker Sykehjem for besøkende fram til Mandag 9. November.

Uavklart smittesituasjon ved Lian

Stengingen kommer med bakgrunn fra smittesituasjonen ved Lian Trevare, der 1 ansatt onsdag formiddag fikk påvist Corona-smitte. Opplyser kommunen på sine hjemmesider.

Gjelder ikke pasienter med terminalbehandling / lindrende behandling

Besøksforbudet gjelder ikke for pårørende til pasienter som mottar terminal -/ lindrende behandling. Pårørende må fortsatt ringe og avtale besøk og ha med seg smittevernutstyr under besøket i følge kommunen sine hjemmesider.

 

Foto: Meråker Kommune / Facebook

Relatert

Melding om tyveri hos Coop Extra

(Foto: Wemunn Aabø, Politidirektoratet) Politiet fikk Torsdag morgen melding om tyveri hos Coop Extra. Stjal barberblad fra butikk Det skal være stjålet barberblad fra butikken. Det skal være 2 personer. Personene forsvant fra åstedet i en mørk, og med utenlandske skilter. – Bilen har sannsynligvis kjørt østover og ut av landet. Tolletaten er varslet om […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng