Stenger sykehjemmet for besøk

Lik og Del

Meråker Kommune har besluttet å stenge Meråker Sykehjem for besøkende fram til Mandag 9. November.

Uavklart smittesituasjon ved Lian

Stengingen kommer med bakgrunn fra smittesituasjonen ved Lian Trevare, der 1 ansatt onsdag formiddag fikk påvist Corona-smitte. Opplyser kommunen på sine hjemmesider.

Gjelder ikke pasienter med terminalbehandling / lindrende behandling

Besøksforbudet gjelder ikke for pårørende til pasienter som mottar terminal -/ lindrende behandling. Pårørende må fortsatt ringe og avtale besøk og ha med seg smittevernutstyr under besøket i følge kommunen sine hjemmesider.

 

Foto: Meråker Kommune / Facebook

Relatert

Nekter å godta forelegg på 25.000,-

(Foto: Illustrasjonsbilde) Tore Øien nekter å godta bota på 25.000,- for kjøring i utmark med beltevogn. Kjøringa han står tiltalt for er kjøring med beltevogn i forbindelse med vedlikehold av en seter på Langen. I tillegg har setereier fått et tilsvarende forelegg, og nekter å godta bota. Kjøring i utmark Øien fikk bota fordi han […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng