Kopperå Elektro fusjoneres inn i K. Eidem elektro

Lik og Del

– Kopperå Elektro tok i sommer kontakt med oss, og etter noen møter og samtaler mellom oss kom vi frem til en avtale begge var fornøyd med, sier Knut Eidem i K. Eidem elektro til Nea Radio.

Bytter navn og flytter

Kopperå Elektro bytter navn til K. Eidem elektro, i tillegg flytter dem ned til Meråkernæsstrøa så fort lokalene blir klare.
De vil bli samlokalisert med Meråker VVS, Kopperå Forvaltning og Meråker Multiservice. Alle ansatte hos Kopperå Elektro blir med videre utifra det Meråkerbygg.no erfarer
Fusjonen skal etter planen være ferdig 1. desember.

Samlokaliserte næringer

Det ser ut som at vi får et nytt samlokalisert næringsareal i Meråker, nå som flere bedrifter flytter ned til Meråkernæsstrøa. I bygget der tidligere Meråker Byggvare og Meråker Honning har hatt drift, vil det nå bli mye liv og røre. Med både Kopperå Forvaltning, Kopperå Elektro og Meråker VVS vegg i vegg. Eneste bedrift som driver der akkurat nå er Meråker Multiservice AS. Som nå kan se fram i mot nye naboer, vegg i vegg.

Saken fortsetter etter annonsen:

Rune Husås, i Meråker Multiservice forteller til Meråkerbygg.no at det er full sving i næringsbygget på tomta med håndtverkere som jobber for å få lokalene klare til innflytting for de nye bedriftene. Han ser fram i mot å få nye naboer.

Relatert

Bil i bergveggen

En bil har kjørt i bergveggen, på E14 like ved Storlien. Uvvist om det er personskade.  Det skal være mindre materielle skader på kjøretøyet. Nødetater skal være på stedet. Det melder Politiet i Værnesregionen på Twitter kl 14:48.   Foto: John Christian Fjellestad