Covid-19 smitte oppdaget i Meråker

Smittesporing er i gang i Meråker kommune, og 4 nærkontakter er satt i karantene i Meråker, og flere i Trondheim. De testes snarlig. Vi samarbeider innen Værnesregionen og med Trondheim om smittesporingen.

Lik og Del

«En person i 30-åra har testet positiv i Meråker.

Smittesporing er i gang i Meråker kommune, og 4 nærkontakter er satt i karantene i Meråker, og flere i Trondheim. De testes snarlig. Vi samarbeider innen Værnesregionen og med Trondheim om smittesporingen.» Står det i dag på Meråker Kommune sine nettsider.

Jeg har spurt folk hvordan dette påvirker dem.

«Man må være ekstra påpasselig på butikken. Jeg har vell egentlig ventet på at det kommer til Meråker. Håper at det ikke klarer å spre seg, at folk tar hensyn til at viruset også har kommet hit, og skjerper vanene. Det hadde vært utrolig synd med et masseutbrudd av smitte i julen.» Sier Hans Andersen.

Saken fortsetter etter annonsen:

«Påvirkes jo litt. Blir ekstra påpasselig med håndvask/hånddesinfeksjon, og mer varsom rundt folk.» Sier Kim-Andre Husås.

Flere har svart at de vil bli mer påpasselige på butikken, flinkere til å holde avstand, bruke mer hånddesinfeksjon, og vaske hendene oftere. Det er tydelig at disse nyhetene som kom på statusoppdateringen til kommunen har gitt flere litt å tenke på.

Relatert

BILDESPESIAL: Julegrantenning/julemarked i sentrum

Julegrantenning og julemarked i Sentrum Det var mange besøkende under årets julegrantenning i Sentrum. I tillegg var det også rigget for julemarked, der mange lokale stilte opp og solgte varer. Vi har samlet noen bilder fra årets julegrantenning. I tillegg ble det servert grøt og gløgg hos Roar og fruen på hotellet. Vi beklager kvaliteten […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng