Vinner av Julehuset 2020

Mange gratulasjoner til Mellomriksveien 5255 og Anita Merethe Danielsen som stakk av med en enestående seier i årets julehus konkurranse, med hele 144 stemmer!

Lik og Del

Mange gratulasjoner til Mellomriksveien 5255 og Anita Merethe Danielsen som stakk av med en enestående seier i årets julehus konkurranse, med hele 144 stemmer!

 

«Tusen takk! Det har vært gøy å delta på dette. Det har til og med vært folk innom og spurt om tillatelse til å gå på tomten. Noen har også stoppet på andre siden av veien for å se på alt.» sier Anita Merethe Danielsen med et smil.

Huset har nydelige detaljer, med reinsdyr på baksiden som beveger seg. På garasjen står det «God jul» som vises godt i fra E14.
«En venninne av meg kjører taxi, når hun har kjørt forbi her sammen med kunder, så har flere av dem kommentert hvor fint huset er.»

Saken fortsetter etter annonsen:

 

Nå har Anita Merethe et diplom med fast bevis på at hun har lov til å skryte overbærende om sin seier helt frem til at vinneren av Julehuset 2021 kåres. Som en bonus fikk hun to lyslenker donert av Coop Extra Meråker.

…Og hvem vet, kanskje Anita Merethe stikker av med seieren i 2021 også?

Konkurransen arrangeres av Meråker Events

Relatert

Lian Trevare må permittere

Lian Trevarefabrikk må permittere medarbeidere i Meråker. Møte med fagforening – Jeg kan bekrefte at det blir permittering ved fabrikken her fra og med 25. november. Hvor mange det blir, må vi komme tilbake til etter at drøftelsesperioden er avsluttet fredag om en uke, sier Håvard Ingstadbjørg, produksjonssjef ved anlegget i Gudå. Skriver Stjørdals-nytt.no   […]

Meråker Kommune med nye Corona-tiltak

Nye Tiltak i Meråker. Situasjonsbildet i Meråker kommune er at det er lav smittespredning, men i nærliggende kommuner så er det stor smittespredning. I tillegg opplyser Meråker Kommune at alle innbyggere vil få melding via Varsling24 om disse tiltakene, og evt nye tiltak.

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng