Nytt smittetilfelle i Meråker

Nytt smittetilfelle i Meråker. Det skal være få nærkontakter.

Lik og Del

Nytt smittetilfelle av Covid-19

Smittesporing er i gang i Meråker kommune, og det skal være få nærkontakter. Det skriver Meråker Kommune i en melding på deres hjemmesider, Lørdag kveld. Det er ikke gitt informasjon om hvor mange nærkontakter det er eller om nærkontakter har utført covid-19 test.

Relatert

Kretsfinalen I Abrahallen Varden J13

Varden’s J13 møtte i går Heimdal 2 i finalen til BDO kretssluttspill i Abrahallen. Jentene startet bra med scoring av Thea Svendsen i løpet av de første minuttene av kampen. Dessverre ble Heimdal for sterke utover i kampen og de vant til slutt 2-4. Carmen Eidem scoret det andre målet for Varden på straffe i […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng