Nytt smittetilfelle i Meråker

Nytt smittetilfelle i Meråker. Det skal være få nærkontakter.

Lik og Del

Nytt smittetilfelle av Covid-19

Smittesporing er i gang i Meråker kommune, og det skal være få nærkontakter. Det skriver Meråker Kommune i en melding på deres hjemmesider, Lørdag kveld. Det er ikke gitt informasjon om hvor mange nærkontakter det er eller om nærkontakter har utført covid-19 test.

Relatert

Arrangementkalender på plass

Vi har nå fått på plass en egen arrangementkalender for Meråker. Her kan du etterhvert finne alle slags arrangementer i bygda. I tillegg kan du legge inn arrangementer selv i vår kalender. Kalenderen finner du ved å trykke på «Hva skjer?» i hovedmenyen. Meråker på Internett. Med Merakerbygg.no og Arrangementkalenderen ønsker vi å bidra til […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng