Tre på rappen

Lik og Del

Istedenfor å spørre tre på gata, noe som ikke er anbefalt i dag, har jeg ringt tre stykker for å stille dem et spørsmål.

Hva er ditt beste tips til en som kjeder seg i karantene?

Hans Andersen

Hans Andersen sier at hans beste tips er å skaffe en Nintendo Switch. «Den passer like god for voksne som for barn, og har masse spill for hele familien. Som en bonus passer den like godt i hånden som på TVen. Med en slik kan man ha det gøy i timevis.»

 

Vivian Israelsson

Vivian Israelsson sier at hennes beste tips er å strikke. Hun har nylig fått helt dilla på å strikke Villmarksgensere, og tipser om dette varmt. «Hvis man ser serier og strikker samtidig går tiden så fort! Jeg har strikket to gensere allerede og er helt dilla. Det finnes to bøker om Villmarksgensere, og de er bare helt elsk!» Sier hun entusiastisk.

Kent Inge Falkered Storengen

Kent Inge Falkered Storengen tipser om at Meråker har nydelig natur og at den er helt perfekt å benytte seg av i en karanteneperiode. Gå turer i skog og mark, se trær og fjell. Her kan du være alene og samtidig få frisk luft i lungene.

Anbefaler du noen spesielle områder? 

«Nei, i Meråker kan de aller fleste bare gå ut av døren for å se på nydelig natur. Her kan man bare gå seg en tur i nærområdet for å nyte naturen.»

Har du lyst til å bli med på «Tre på rappen»? Send gjerne en melding til Marita Haugen på tlf 96047622, så blir du oppringt.

Relatert

Arrangementkalender på plass

Vi har nå fått på plass en egen arrangementkalender for Meråker. Her kan du etterhvert finne alle slags arrangementer i bygda. I tillegg kan du legge inn arrangementer selv i vår kalender. Kalenderen finner du ved å trykke på «Hva skjer?» i hovedmenyen. Meråker på Internett. Med Merakerbygg.no og Arrangementkalenderen ønsker vi å bidra til […]