Hva er din favoritt aktivitet i januar?

Lik og Del
Mia Bjerkan

Det er mange ting jeg liker å gjøre i januar. Skøyter, alpint, og gaming er tre av tingene. Vi pleier å dra på skøyteturer sammen med barna, både på vann og på banen utenfor skolen. Så er det jo selvfølgelig alpint da, vi er jo så heldige som har Meråker Alpinanlegg i bygda. Et kjempefint anlegg der vi kan være hele dager og bare kose oss. Min eldste sønn er såpass stødig med slalomski på beina så han er gira på å dra i bakken så ofte som mulig. Når været ikke tillater uteaktiviteter så gamer jeg en god del sammen med venner. I denne koronatiden har jeg oppdaget at å spille på nett kan være en god sosial plattform når man må holde seg hjemme.

 

Arne Petter Øyen

Min favoritt ting å gjøre i januar er vell brettspill. Alle typer brettspill synes jeg er gøy. Fikk nylig et nytt spill som heter «The Isle of Cats» som er et tetris-lignende spill. Veldig gøy, også kommer det i en vanlig variant, og en for familier. Så er jo «Ticket to ride» alltid en vinner. Brettspill kan gi gode minner og opplevelser for hele familien, det er så mange morsomme spill der ute!

Annet enn brettspill så er det jo ut på tur. Er veldig glad i å gå turer i skog og fjell. På vinteren er det jo deilig å gå på skiturer. Jeg liker spesielt godt området rundt Funnsjøen. Der er det mange fine plasser å gå både for fot og på ski. Løypen som går mellom Grova og Kirkebyfjellet er også virkelig nydelig, den anbefaler jeg på det varmeste.

 

Weronika Kosicka

Det fineste med januar er at det begynner å bli lysere ute, og dagene varer lengre. Det er den kaldeste måneden, men det finnes ingen dårlig vær – bare dårlig klær, sies det. Jeg og min samboer pleier å gå gode turer for å nyte naturen i Meråker. Vi pleier å ta med oss skøytene, skøyte over vann og finne oss en perfekt plass å sitte. Der tenner vi bål, koser oss med mat og drikke mens vi ser på solnedgangen. Det er så lett å dra ut i naturen her i Meråker, alt er så pent. Det er så mye fin natur å se. Jeg synes det er så deilig å sitte der å se på naturen og finne en indre ro.

Når jeg ikke er ute og går så ser jeg en god del TV. I den siste tiden har jeg sett en serie som heter «Siren». Den handler om hvordan havfruer hadde ville sett ut hvis de var ekte. De ser ut som dyr mer enn mennesker, og serien er veldig dramatisk og spennende. Til min forskrekkelse så ble det bom stop etter tre sesonger. Det kommer heller ikke mer på den serien, tydeligvis.

Relatert

Meråkers nye Frode Estil

Moises Matos sjarmerte både publikum, seere og dommere under dagens semi-finale av Norske Talenter. Moises hadde en flott oppvisning under kveldens semi-finale av Norske Talenter, men det rakk dessverre ikke til en finale plass denne gang. Men under dommerkritikken fikk Moises utrolig gode tilbakemeldinger. Meråkers nye Frode Estil – Du har samlet din verden fra […]

Tre på rappen

Istedenfor å spørre tre på gata, noe som ikke er anbefalt i dag, har jeg ringt tre stykker for å stille dem et spørsmål. Hva er ditt beste tips til en som kjeder seg i karantene? Hans Andersen sier at hans beste tips er å skaffe en Nintendo Switch. «Den passer like god for voksne […]