Andersen Anbefaler «Death to 2020»

Lik og Del

Netflix, skaperne bak «Black Mirror» har samlet et stjerneensemble for å gjøre det vi alle skulle ønske vi kunne – å ta livet av år 2020.
I en såkalt «Mockumentary» eller satirisk dokumentar om du liker det bedre, med navn «Death to 2020» finner vi i rollen som reporter ringreven Samuel L. Jackson (Snakes on a Plane), i rollen som en overbevisende konservativ talsperson finner vi Lisa Kudrow (Phoebe fra Friends) og Tracey Ullman (Into the Woods) i rollen som dronning Elizabeth. Flere kjente ansikter finner du også i filmen. Deres humoristiske vitnemål blir omhyllet i opptak fra virkeligheten, den drøye timelange filmen har som formål å se humoristisk tilbake på et år som ofte har vært alt annet.

Death to 2020.

Vi starter i januar og går detaljert gjennom hele året med en syrlig humor som toppes av ekte klipp som oftest fra en ikke ukjent President, som ikke trenger å spilles av noen for å virke komisk i rollen sin.

Du finner uten tvil en grunn til å bli oppgitt, men flere grunner til å le av et år vi kom oss igjennom.
Denne anbefales å se for alle som er ute etter litt lett underholdning satt i en seriøs kontekst.
Den kan ses på Netflix

Skrevet av Andersen 15.01.2021.

Relatert

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng