Andersen Anbefaler «Death to 2020»

Lik og Del

Netflix, skaperne bak «Black Mirror» har samlet et stjerneensemble for å gjøre det vi alle skulle ønske vi kunne – å ta livet av år 2020.
I en såkalt «Mockumentary» eller satirisk dokumentar om du liker det bedre, med navn «Death to 2020» finner vi i rollen som reporter ringreven Samuel L. Jackson (Snakes on a Plane), i rollen som en overbevisende konservativ talsperson finner vi Lisa Kudrow (Phoebe fra Friends) og Tracey Ullman (Into the Woods) i rollen som dronning Elizabeth. Flere kjente ansikter finner du også i filmen. Deres humoristiske vitnemål blir omhyllet i opptak fra virkeligheten, den drøye timelange filmen har som formål å se humoristisk tilbake på et år som ofte har vært alt annet.

Death to 2020.

Vi starter i januar og går detaljert gjennom hele året med en syrlig humor som toppes av ekte klipp som oftest fra en ikke ukjent President, som ikke trenger å spilles av noen for å virke komisk i rollen sin.

Du finner uten tvil en grunn til å bli oppgitt, men flere grunner til å le av et år vi kom oss igjennom.
Denne anbefales å se for alle som er ute etter litt lett underholdning satt i en seriøs kontekst.
Den kan ses på Netflix

Skrevet av Andersen 15.01.2021.

Relatert

Arrangementkalender på plass

Vi har nå fått på plass en egen arrangementkalender for Meråker. Her kan du etterhvert finne alle slags arrangementer i bygda. I tillegg kan du legge inn arrangementer selv i vår kalender. Kalenderen finner du ved å trykke på «Hva skjer?» i hovedmenyen. Meråker på Internett. Med Merakerbygg.no og Arrangementkalenderen ønsker vi å bidra til […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng