Andersen Anbefaler «Death to 2020»

Lik og Del

Netflix, skaperne bak «Black Mirror» har samlet et stjerneensemble for å gjøre det vi alle skulle ønske vi kunne – å ta livet av år 2020.
I en såkalt «Mockumentary» eller satirisk dokumentar om du liker det bedre, med navn «Death to 2020» finner vi i rollen som reporter ringreven Samuel L. Jackson (Snakes on a Plane), i rollen som en overbevisende konservativ talsperson finner vi Lisa Kudrow (Phoebe fra Friends) og Tracey Ullman (Into the Woods) i rollen som dronning Elizabeth. Flere kjente ansikter finner du også i filmen. Deres humoristiske vitnemål blir omhyllet i opptak fra virkeligheten, den drøye timelange filmen har som formål å se humoristisk tilbake på et år som ofte har vært alt annet.

Death to 2020.

Vi starter i januar og går detaljert gjennom hele året med en syrlig humor som toppes av ekte klipp som oftest fra en ikke ukjent President, som ikke trenger å spilles av noen for å virke komisk i rollen sin.

Du finner uten tvil en grunn til å bli oppgitt, men flere grunner til å le av et år vi kom oss igjennom.
Denne anbefales å se for alle som er ute etter litt lett underholdning satt i en seriøs kontekst.
Den kan ses på Netflix

Skrevet av Andersen 15.01.2021.

Relatert

Beste biblioteket i landet

Meråker Bibliotek er det beste biblioteket i landet, viser en kartlegging gjort av Telemarksforskning. Mange steder er biblioteket det kulturelle senteret i kommunen og fungerer som en viktig møteplass. Det finnes en rekke gode data på bibliotekområdet. Skal man imidlertid sammenligne data på tvers av kommunestørrelse, er det få indikatorer som er gode. Telemarksforskning har […]

Meråkers nye Frode Estil

Moises Matos sjarmerte både publikum, seere og dommere under dagens semi-finale av Norske Talenter. Moises hadde en flott oppvisning under kveldens semi-finale av Norske Talenter, men det rakk dessverre ikke til en finale plass denne gang. Men under dommerkritikken fikk Moises utrolig gode tilbakemeldinger. Meråkers nye Frode Estil – Du har samlet din verden fra […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng