Ny gruppe med oversikt over bedrifter og organisasjoner

I denne koronatiden er det mange bedrifter og organisasjoner i Meråker som dessverre har slitt økonomisk. For å øke synligheten til alle bedrifter og organisasjoner i Meråker, så er det blitt åpnet en gruppe på facebook der alle ønskes velkommen til å publisere.

Lik og Del

I denne koronatiden er det mange bedrifter og organisasjoner i Meråker som dessverre har slitt økonomisk. For å øke synligheten til alle bedrifter og organisasjoner i Meråker, så er det blitt åpnet en gruppe på facebook der alle ønskes velkommen til å publisere.

Mange bedrifter i Meråker er ikke synlige nok til at alle innbyggere og tilreisende har kunnskap om at de finnes, og dette mediet vil bidra slik at folk finner de butikker, tilbud, tjenester eller varer de søker etter. Mange vet at det er et stort utvalg i Meråker, men det er fortsatt mange tilbud som dessverre går usett.

På denne gruppen kan alle publisere. De kan publisere tilbud, nyheter, varer, tjenester og mye mer. Meråker Multiservice AS, Kopperå Forvaltning og STYRK trening har med glede delt sine tilbud og tjenester allerede. Vi håper og krysser fingrene for at flere bedrifter skal se denne tjenesten, og publisere her.

Saken fortsetter etter annonsen:

Relatert

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng