Har du vært i noen av disse kommunene?

Meråker Kommune ber innbyggere som har besøkt Nedre Follo eller nabokummuner om å teste seg. På grunn av stor pågang på legevakta så ber kommunen folk om å bestille koronatest på nett, eller ringer koronatelefonen.

Lik og Del

Meråker Kommune ber innbyggere som har besøkt Nedre Follo eller nabokummuner om å teste seg. På grunn av stor pågang på legevakta så ber kommunen folk om å bestille koronatest på nett, eller ringer koronatelefonen.

Det ble før helga kjent at den muterte versjonen av viruset har brutt ut i Nedre Follo, og at den sansynligvis har spredd seg ut av kommunen

Kommunedirektør Arne Ketil Auran og kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen skriver i en melding på kommunens sine hjemmesider og ber om at du bestiller koronatest på nett eller ringer koronatelefonen på  989 02 780 etter helga dersom du i løpet av de siste 14 dagene har besøkt en eller flere av disse kommuner:

  • Nordre Follo
  • Oslo
  • Enebakk
  • Ås
  • Vestby
  • Nesodden
  • Indre Østfold
  • Moss
  • Frogn
  • Våler

Innbyggere som tar kontakt vil få avtalt tidspunkt for koronatesting. Vi ber om at bakgrunnen for henvendelsen oppgis ved kontakt på kommunens koronatelefon.
Er du i målgruppen her vil vi at du skal unngå all nærkontakt fram til testsvar foreligger. Skriver de på kommunens hjemmesider

Saken fortsetter etter annonsen:

Relatert

Kollisjon mellom traktor og personbil

Politiet rykket Lørdag formiddag ut til en trafikkulykke ved E14, Meråkernæsstrøa. Det var en traktor og en personbil involvert. – Politiet er på stedet og har vært i kontakt med de involverte på stedet. Det er ikke meldt om personskade, og ingen hadde behov for legetilsyn, opplyser Politiet på Twitter. Vitner på stedet opplyser om […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng