Covid-19 smitte påvist i Meråker

Det skal være påvist smitte i Meråker som berører Legekontoret, flyktningertjenesten, Sykehuset Levanger. Flere skal være sat i karantene

Lik og Del

Det skal være påvist smitte i Meråker, flere satt i karantene.

 

Det skal være påvist smitte i Meråker som berører Legekontoret, flyktningertjenesten, Sykehuset Levanger. Lege, 2 ansatte hos Flyktningertjenesten og 2 ansatte i ambulansetjenesten er satt i karantene i samråd med kommuneoverlege Leif Vonen. AMK følger opp ambulasetjenesten. Dette opplyser Meråker Kommune på sine Facebook-sider Torsdag kveld.

 

Saken fortsetter etter annonsen:

Relatert

Melding om tyveri hos Coop Extra

(Foto: Wemunn Aabø, Politidirektoratet) Politiet fikk Torsdag morgen melding om tyveri hos Coop Extra. Stjal barberblad fra butikk Det skal være stjålet barberblad fra butikken. Det skal være 2 personer. Personene forsvant fra åstedet i en mørk, og med utenlandske skilter. – Bilen har sannsynligvis kjørt østover og ut av landet. Tolletaten er varslet om […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng