Hjemlevering i Meråker

Lik og Del

Hvem er det som leverer varer hjem til folk i disse dager, spør jeg forskjellige bedrifter. Ligger ikke din bedrift på denne listen, men dere driver med hjemlevering? Ta kontakt, så legger jeg dere til på denne listen slik at alle får en oversikt.

 

Kilde: Rema.no

 

 

Saken fortsetter etter annonsen:

Rema1000

Runa Pedersen forteller at man kan ringe inn og bestille det man vil ha. De eneste begrensningene vi har er at varene som bestilles ikke kan ha en aldersgrense. Med andre ord leverer vi ikke tobakk og alkohol.
Det koster ikke ekstra enda for å få varene levert. Vi leverer som regel på fredager, men hvis det er noe ekstraordinært kan vi fikse levering før den tid. De fleste har en konto her i butikken, så betalingen skjer via kontoen. De som ikke har konto, kan betale med vipps. Da kommer vi med varene, så vippser de mens leveringen skjer, slik at de vet eksakt sum de må betale.

 

Kilde: Strikken på Facebook

Strikken

Kari Stensen sier at Strikken leverer. Man kan bestille ved å ringe, sende melding, facetime eller melding på facebook. Man når oss kjappest på telefonen. Det koster ingenting ekstra å få varene levert, og det er ingen begrensninger til hva de leverer fra butikken. Kari tilføyer at hvis det blir veldig stor pågang på hjemleveringen må de eventuelt se på å legge på gebyr den gang da. De leverer varer når det passer seg sånn, de har ingen faste dager til dette. Vi kan ta betalingen på vipps, der sier vi sum, og kunden vippser. Siden vi har bedrifts vipps, så må kunden sende oss bilde av at de har betalt slik at vi ser dette. De kan enten vise bilde ved levering eller sende det til oss på melding.

Kilde: Meråker Multiservice AS

Meråker Multiservice

Kim-Andre Husås sier at de tilbyr hjemlevering av de varer de har inne, men også varene som bestilles. På varer vi har her på huset så er det gratis med hjemlevering. Vi leverer etter kunden ønsker, hvis det er mulig. Vi ser helst forhåndsbetaling på varer, men vi tilbyr alle former for betalingsløsninger blant annet faktura og vipps.

Kim-Andre tilfører at Meråker Multiservice også gjerne leverer varer fra andre butikker, både her i Meråker, Stjørdal og Trondheim. På bestillingstransport kommer det en avgift, men prisene diskuteres med kunde før hjemleveringen skjer. Vi kan også levere dagligvarer, byggevarer og lignende til hyttefeltene og mer. Her er det bare å kontakte oss, så skal vi gjøre vårt beste for å levere.

 

Kilde: mnpark.no

Kopperå Forvaltning

Gjøran Sandvik sier at Kopperå Forvaltning leverer varer hver dag, både til bedrifter eller privatpersoner. Det er gratis å få det levert hjem, men vi må se an varene. Bestiller man noe til bare 50kr, så går jo vi i tap. Men hvis vi uansett skal samme vei, eller lignende kan vi gjerne også levere de billigere varer. Det er bare å ta kontakt på telefon, melding eller facebook for å bestille varer. Hvis det blir veldig mye hjemlevering blir vi nødt til å vurdere et gebyr, men per i dag er det ingen gebyrer.
Det er ingen begrensninger til hvilke produkter vi kan levere, vi leverer både de produktene vi har på lager, og de produkter vi bestiller inn til kundene. Det er to måter å betale på, Faktura eller vipps.

 

Relatert

Dyreklinikk åpner i Bankbygget

(Foto: Google Street View) Solveig Aaknes starter dyreklinikk i det gamle bankbygget. Åpning er planlagt til 01.01.2020 Solveig har fått leid det gamle bankbygget i sentrum, og satser med stor stil. Fra 1. Januar er dyreklinikken planlagt i drift. Aaknes, som til daglig jobber hos Sveberg Dyrehospital, sier til Bladet.no at klinikken kun retter seg […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng