Tyveri hos Meråker Multiservice AS

Det ble Onsdag kveld oppdaget tyveri hos Meråker Multiservice, en dieseltank er stjålet fra Sjulhaugveien 6.

Lik og Del

Det ble Onsdag kveld oppdaget tyveri hos Meråker Multiservice, en dieseltank er stjålet fra Sjulhaugveien 6.

 

Liten verdi

Tyveriet ble oppdaget Onsdag kveld av ansatte hos Meråker Multiservice. Det er usikkert når og hvordan dieseltanken har forsvunnet. Opplyser Meråker Multiservice AS i et innlegg på Facebook.

Rune Husås hos Meråker Multiservice. Foto: Facebook

Rune Husås hos Meråker Multiservice AS forteller til Meråkerbygg.no at dieseltanken var tom og har liten verdi. Det var under klargjøring for dieselbestilling at tyveriet ble oppdaget.
– Det er usikkert når tyveriet har skjedd, da dieseltanken har stått ubrukt i lang tid, og at kameraovervåkningen ikke lagrer opptak lengre enn 7. dager, så det er ikke mulig å finne ut noe der, forteller han til Meråkerbygg.no.

Saken fortsetter etter annonsen:

Husås forteller videre til Meråkerbygg.no at det er trist at slikt skjer, og at det fort kan ramme en så liten bedrift som Meråker Multiservice hardt økonomiskt når slike ting som dette skjer.

Sak for politiet

Vi vil mest sannsynlig melde dette videre til politiet, og forsikringsselskap forteller Daglig Leder Kim-Andre Hansson Husås til Meråkerbygg.no.

– Vi får vente en stund å se, om vi evt får tak i tyvene eller tanken. Vi må nokk uansett melde det til politiet for ordensskyld. I tillegg vil vi melde det til vårt forsikringsselskap,

men jeg tviler på at vi får noe derifra, forteller Daglig leder til Meråkerbygg.no

– Hvordan de har greid å flytte på tanken, uten å bli oppdaget er for meg et mysterium. Tanken er ganske så tung i tom tilstand, og må løftes ganske høyt for å får den av stativet, noe jeg tror en person ikke klarer alene. Det må nokk flere personer til avslutter den Daglige Lederen.

Foto: Google StreetView

Relatert

Øker kostnadsrammen til 63 millioner for nytt skolebygg

Rådmannen legger frem forslag om å øke kostnadsrammen for nytt skolebygg. I tillegg utvider rådmannen kostnadsrammen for nytt skole bygg Meråker Skole fra 53 millioner kroner til 63 millioner: 60 millioner kroner til nytt skolebygg + 3 millioner kroner til oppgradering og utvikling av «Utomhusområdet». Rådmannen sier at det ikke ligger forslag til midler for […]