Tyveri hos Meråker Multiservice AS

Det ble Onsdag kveld oppdaget tyveri hos Meråker Multiservice, en dieseltank er stjålet fra Sjulhaugveien 6.

Lik og Del

Det ble Onsdag kveld oppdaget tyveri hos Meråker Multiservice, en dieseltank er stjålet fra Sjulhaugveien 6.

 

Liten verdi

Tyveriet ble oppdaget Onsdag kveld av ansatte hos Meråker Multiservice. Det er usikkert når og hvordan dieseltanken har forsvunnet. Opplyser Meråker Multiservice AS i et innlegg på Facebook.

Rune Husås hos Meråker Multiservice. Foto: Facebook

Rune Husås hos Meråker Multiservice AS forteller til Meråkerbygg.no at dieseltanken var tom og har liten verdi. Det var under klargjøring for dieselbestilling at tyveriet ble oppdaget.
– Det er usikkert når tyveriet har skjedd, da dieseltanken har stått ubrukt i lang tid, og at kameraovervåkningen ikke lagrer opptak lengre enn 7. dager, så det er ikke mulig å finne ut noe der, forteller han til Meråkerbygg.no.

Saken fortsetter etter annonsen:

Husås forteller videre til Meråkerbygg.no at det er trist at slikt skjer, og at det fort kan ramme en så liten bedrift som Meråker Multiservice hardt økonomiskt når slike ting som dette skjer.

Sak for politiet

Vi vil mest sannsynlig melde dette videre til politiet, og forsikringsselskap forteller Daglig Leder Kim-Andre Hansson Husås til Meråkerbygg.no.

– Vi får vente en stund å se, om vi evt får tak i tyvene eller tanken. Vi må nokk uansett melde det til politiet for ordensskyld. I tillegg vil vi melde det til vårt forsikringsselskap,

men jeg tviler på at vi får noe derifra, forteller Daglig leder til Meråkerbygg.no

– Hvordan de har greid å flytte på tanken, uten å bli oppdaget er for meg et mysterium. Tanken er ganske så tung i tom tilstand, og må løftes ganske høyt for å får den av stativet, noe jeg tror en person ikke klarer alene. Det må nokk flere personer til avslutter den Daglige Lederen.

Foto: Google StreetView

Relatert

BILDESPESIAL: Julegrantenning/julemarked i sentrum

Julegrantenning og julemarked i Sentrum Det var mange besøkende under årets julegrantenning i Sentrum. I tillegg var det også rigget for julemarked, der mange lokale stilte opp og solgte varer. Vi har samlet noen bilder fra årets julegrantenning. I tillegg ble det servert grøt og gløgg hos Roar og fruen på hotellet. Vi beklager kvaliteten […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng