Bil i gjerde på Stormyra

Det står en bil i gjerde på Stormyra. Der er usikkert hva det dreier seg om. Ifølge tipser er det snakk om mulig promillekjøring.

Lik og Del

 

2. promillekjøringer på under 1. døgn

Politiet skal vare observert på ulykkesplassen tidligere idag, for å sikre bevis. Om dette dreier seg om promillekjøring, er det den andre promillekjøringen i Meråker denne natten og det ser dermed ut som at Politiet har hatt en travel natt i Bygda vår.

Relatert

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng