Kjørte av veien i fylla. Ringte selv politiet

En fører mistenkt for fyllekjøring i Meråker etter å ha kjørt av veien i brukeskrysset.

Lik og Del

Politiet melder på Twitter kl 03:02 at en bil skal ha kjørt utfor veien på E14. Fører mistenkes for promillekjøring.

Ingen personskader

Bladet.no skriver at utforkjøringen skal ha skjedd i brukeskrysset, og at bilen har meid ned et skilt. Det skal ikke være meldt om personskade. Personen ble tatt med inn til utvidet prøvetaking. Bilen fikk materielle skader og måtte berges av bilberger.

Relatert

Kollisjon mellom traktor og personbil

Politiet rykket Lørdag formiddag ut til en trafikkulykke ved E14, Meråkernæsstrøa. Det var en traktor og en personbil involvert. – Politiet er på stedet og har vært i kontakt med de involverte på stedet. Det er ikke meldt om personskade, og ingen hadde behov for legetilsyn, opplyser Politiet på Twitter. Vitner på stedet opplyser om […]

Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg en best mulig opplevelse. mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre brukere av nettstedet og hvordan vi forvalter disse opplysningene. Informasjonen brukes til å tilpasse din opplevelse hos oss. Du godtar automatisk Informasjonskapsler ved å fortsette surfingen på nettstedet. Du kan lese vår Personvernerklæring og mer om informasjonskapslene vi bruker. Les den HER

Steng