Kjørte av veien i fylla. Ringte selv politiet

En fører mistenkt for fyllekjøring i Meråker etter å ha kjørt av veien i brukeskrysset.

Lik og Del

Politiet melder på Twitter kl 03:02 at en bil skal ha kjørt utfor veien på E14. Fører mistenkes for promillekjøring.

Ingen personskader

Bladet.no skriver at utforkjøringen skal ha skjedd i brukeskrysset, og at bilen har meid ned et skilt. Det skal ikke være meldt om personskade. Personen ble tatt med inn til utvidet prøvetaking. Bilen fikk materielle skader og måtte berges av bilberger.

Relatert

Arrangementkalender på plass

Vi har nå fått på plass en egen arrangementkalender for Meråker. Her kan du etterhvert finne alle slags arrangementer i bygda. I tillegg kan du legge inn arrangementer selv i vår kalender. Kalenderen finner du ved å trykke på «Hva skjer?» i hovedmenyen. Meråker på Internett. Med Merakerbygg.no og Arrangementkalenderen ønsker vi å bidra til […]